De Daria Maria Diaconu,

Prezența virului a fost confirmată în două gospodării din localitatea Grivița.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați s-a întrunit duminică și a aprobat planul de măsuri. S-a decis eutanasierea preventivă a tuturor porcilor începând de luni.

Dacă în actele Prefecturii sunt aprope 500 de proci, în gospodăriile localnicilor au rămas puține animale. Primarul Comunei Grivița a declarat că oamenii au tăiat majoritatea porcilor de Crăciun.

„Sunt foarte puțini porci, ce a mai rămas după Crăciun. O să aflăm curând cîți porci au mai rămas. Oamenii nu se opun, dar nu cred că-i găsim acasă. Este zi de sărbătoare și-i păcat să facem asta astăzi. Distrugem tradițiile”, a declarat Niță Ghebac, primarul comunei Grivița, pentru Mediafax.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

La Dărmănești, Bacău, jocul ursului datează de secole. Tradiția nu exclude boxele, inspirația de pe YouTube și mersul cu metroul în Capitală: “Urșii mei nu trebuie tunși, numai cheptănați și unși!”

Rapoartele explozive ale CIA din timpul Revoluției din România, desecretizate după 30 de ani. Planul eșuat al lui Ion Iliescu

Un conac de 6.000 de metri pătrați și zece dormitoare se vinde în New York cu doar 50.000 de dolari! Există însă anumite condiții

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite