Bărbatul s-a plâns Poliţiei şi a publicat un anunţ pe pagina sa de socializare în care promite o recompensă pentru cel care îl ajută să-şi recupereze autoturismul.

„Mi s-a furat maşina din faţa hotelului Deva, din localitatea Deva. Ofer recompensă celui ce îmi dă informaţii sau o aduce înapoi. Maşina e lovită pe toată partea dreapta, interior crem, se vede în poze, cauciucuri goodyear pe 20 profil iarnă. Recompensa e cu 4 zeroiuri. Maşina s-a furat de vreo 5-10 zile. Rog share”, a anunţat Cristian Niţu, pe pagina sa de Facebook, conform Adevărul.

În 2010, Niţu a fost arestat şi trimis în judecată într-un dosar de înşelăciune în care paguba estimată de anchetatorii se ridică la aproximativ un million de euro. Gruparea din care ar fi făcut parte, formată din 19 persoane, români şi cetăţeni sirieni, a fost acuzată că achiziţiona în leasing diferite tipuri de autovehicule (autoturisme, camioane şi diverse utilaje), pe care le demonta şi le vindea în Libia şi Siria.

Niţu a fost condamnat, în 2017, la 4 ani şi opt luni de închisoare, în acest dosar, însă sentinţa Curţii de Apel Alba Iulia a fost contestată. În aprilie 2010, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare, în dosarul „Spumă şi Bibanul”, fiind acuzat de aderare la un grup mafiot care se ocupa de perceperea taxelor de protecţie, şantaj, proxenetism.

Citeşte şi:

O întrebare de 4 miliarde de euro pentru Iohannis și Guvern, în fața unei crize economice generate de COVID: De ce vă grăbiți să cheltuiți cei 2% din PIB pe înarmare?

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

Beatrice Mahler, managerul de la “Nasta”, spitalul cu 6 asistente contaminate cu COVID-19, a fost dată în judecată de Ministerul Sănătății, pentru că și-a ocupat ilegal postul

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI