Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fostul ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție arată certificatul medico-legal, el amenință: “O dau în judecată”

Fostul ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție arată certificatul medico-legal, el amenință: “O dau în judecată”

Un studiu realizat acum doi ani arăta că în România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută, ajungându-se la o medie zilnică de aproape 3.000 de femei agresate.

De Daniel Conțescu, Mihai Toma,

  • Fosta soție a unui demnitar român susține că e parte a acestei statistici și vine cu un document care să-i ateste afirmațiile și să-i susțină motivul invocat la divorț: violența conjugală.
  • Este vorba despre Carmen Matei, până anul trecut căsătorită cu senatorul Bogdan Matei, 39 de ani, ministru al sportului în guvernul Dăncilă.

“Momente din căsnicia cu dl senator (fost ministru) Matei Constantin Bogdan… Va urma…”, scrie în postarea femeii de pe un site de socializare, în dreptul copiei unui certificat medico-legal din 10 iunie 2013, în care se constată că a fost agresată de soț.

Certificatul medico-legal eliberat pe numele Carmen Matei

Cunoaște foarte bine motivele pentru care am ales să fac public acel certificat!”

“Dacă luați legătura cu fostul meu soț, cu siguranța vă poate explica motivele pentru care am ales să fac public acest lucru! Cunoaște foarte bine motivele pentru care am ales să fac public acel certificat!”, a declarat pentru Libertatea Carmen Matei, 40 de ani.

  • Carmen a fost căsătorită cu politicianul vâlcean din 2007 până pe 18 aprilie 2019 și au împreună un băiat de 10 ani. “Divorțul a fost finalizat, custodia lui Ianis e comună”, a mai spus ea pentru Libertatea.
Carmen și Bogdan Matei, pe vremea când formau un cuplu. Foto: Facebook

Carmen și Bogdan Matei sunt amândoi dascăli la bază.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Femeia a confirmat pentru Libertatea că motivul invocat de ea la divorț e violența conjugală, și a spus că, pentru moment, nu mai vrea să relateze alte episoade.

Citiți, vă rog, certificatul și totul va fi mai mult decât clar!.

Carmen Matei, fosta nevastă a deminitarului:

Conform certificatului medico-legal din 2013, femeia a fost agresată. Ea a prezentat contuzie toracică, vânătăi pe brațul stâng și tumefacție în “regiunea suprascapulară dreaptă”. Actul mai menționează “lovituri cu pumnul” și faptul că “leziunile s-au produs prin lovire cu corpuri dure”.

“O să mă adresez instanței”

Cum răspunde Bogdan Matei acuzelor aduse de soția lui? Contactat de Libertatea, senatorul susține că-și va acționa fosta parteneră de viață în instanță.

– Domnule senator, presupunem că știți ce a postat fosta dumneavoastră soție. Doriți să comentați în vreun fel?
– Știu, bineînțeles, și n-aș vrea să comentez foarte multe. O să mă adresez instanței pentru calomnie, săptămâna viitoare doamna va primi înștiințarea de chemare în judecată. De altfel, am și reclamat postarea respectivă, iar rețeaua de socializare a anulat-o. Și o să vă dau și pe dumneavoastră în judecată.

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”
Recomandări

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

 
Facebook a banat postarea soției demnitarului.

– De ce, documentul nu e real?
– E real, dar reale sunt și alte lucruri care au avut loc după aceea și despre care doamna nu vorbește. Pe de altă parte, ne referim la un certificat medical din urmă cu șapte ani. Dacă a fost așa de rău, de ce a stat lângă mine din 2013 până în 2019?

Fostul ministru dezvăluie cuantumul pensiei alimentare și crede că e “țintă politică”

– Totuși, de ce credeți că fosta soție a dv. vorbește abia acum despre un eveniment de acum șapte ani?
– Cred că e vorba despre un substrat politic. Cât timp eram profesor, nu am fost atacat. Acum, după ce am devenit ministru, singurul dat de un oraș așa de mic precum Râmnicu Vâlcea, sunt, probabil, o țintă. Sunt senator, aici e vorba de condiția socială. O să se rezolve totul în justiție.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

– Cum a decurs procesul de divorț?
– Nu a fost nici un proces, ne-am înțeles la notar! Vă întreb, vi se pare OK o pensie alimentară de 4.000 de lei lunar? Și nu vorbim de București…

Fotbalist modest, profesor greu titularizat, politician propulsat de PSD

Fotbalist modest, Matei nu a depășit nivelul ligii a 3-a. S-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, la începutul anilor 2000.

  • După absolvire a ajuns la catedră, ca profesor de sport, însă titularizarea a fost o luptă grea, fiind obținută din a treia încercare.
Profesoru Bogdan Matei, în mijlocul elevilor săi. Foto: Facebook

În 2011 s-a înscris în PSD, iar de atunci, traiectoria sa a fost ascendentă. Doi ani mai târziu ajunsese director de școală si era inspector școlar în 2016, când a intrat și pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziție.

Numit politic, după cum însuși recunoștea, la MTS în noiembrie 2018, Matei a predat mandatul după 11 luni, pe 10 octombrie 2019, după Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Close
Închide
  Close