Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Cea mai sexy jandarmeriță. Oana But, cea mai bună trăgătoare cu arma din România atrage toate privirile

FOTO | Cea mai sexy jandarmeriță. Oana But, cea mai bună trăgătoare cu arma din România atrage toate privirile

Jandarmerița Oana But din Zalău a câștigat titlul de cea mai bună trăgătoare cu arma din România după ce a câștigat un concurs organizat de MAI. Dar tânăra nu atrage privirile doar pentru cât de bine se descurcă cu arma din dotare ci și cu felul în care arată.

Locotenentul Oana But, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, a câştigat la individual medalia de aur, la categoria “pistol 7,65 mm femei”, reușind să le surclaseze pe colegele ei din poliție și de la pompieri.

În vârstă de 30 de ani, locotenentul Oana But, absolventă a Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” este comandant al Grupei I Intervenţie Antiteroristă şi Acţiuni Speciale din cadrul Jandarmeriei Sălaj.

Dar atunci când nu este în uniformă și nu trage cu pistolul, nu are intervenții sau nu se antrenează în luptele corp la corp, Oana este o femeie extrem de sexy căreia îi place să își arate calitățile fizice cu care a fost înzestrată, dar pe care și le întreține și datorită antrenamentelor alături de colegii săi.

Pe contul său de Facebook, Oana But a postat mai multe fotografii de la evenimente la care a participat și în care apare îmbrăcată extrem de sexy atrăgând cu ușurință privirile tuturor.

Frumoasa brunetă de la Sălaj este însă luată, ea căsătorindu-se anul trecut cu un coleg jandarm.

Foto: Facebook/Oana Simina


Citește și: Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit


 

Close
Închide
  Close