Mergi direct la conținut »
FOTO | Gemenele fostei starețe Sebastiana l-au așteptat pe Moș Crăciun cu emoție. Imagini în premieră Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

FOTO | Gemenele fostei starețe Sebastiana l-au așteptat pe Moș Crăciun cu emoție. Imagini în premieră

Fetițele gemene ale fostei starețe Sebastiana, de la o mănăstire din Călărași au împlinit 6 ani și se bucură de venirea lui Moș Crăciun. Ana Ecaterina și Maria Nectaria sunt două fetițe vesele și fericite alături de mama lor care luptă ca ele să aibă o copilărie frumoasă. 

În această seară, gemenele Elenei Gâtlan – numele mirean al fostei starețe de la mănăstirea Tăriceni, Călăraşi – l-au întâmpinat pe Moș Crăciun. Fetițele i-au cântat colinde și i-au spus poezii Moșului și Crăciuniței lui, iar răsplata a fost imediată. Ana și Maria au primit păpuși, jocuri, rechizite, ghiozdan, câteva dulciuri, dar și hăinuțe, exact așa cum ele îi ceruseră în scrisoare.

De la mănăstire la fabrica de încălțăminte

În urmă cu șase ani, o poveste venită de la o mănăstire din Călărași atrăgea atenția tuturor. Maica stareță avusese o relație cu un călugăr de la Amara și, din povestea lor de dragoste, urma să se nască două fetițe. Scandalul a fost imens, iar stareța Sebastiana și-a pierdut toate drepturile, fiind exclusă din rândul slujitorilor bisericești. Acum, această poartă nume laic, Elena Gâtlan, și lucrează la o fabrică de încălțăminte din București, fără a încerca să-și găsească un partener de viață.

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ| Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în 2017. Vina este pasată între Guvern, companiile petroliere și… uragane

 

Ambasadele UE trag un semnal de alarmă, după adoptarea legilor Justiției: Riscă să pună în pericol progresele României

 

REPORTAJ/Drama copiilor cu părinții în străinătate: ”Nu-mi doresc de la Moș Crăciun decât să mi-i aducă acasă” | FOTO

 

 

Close
Închide
  Close