Mergi direct la conținut »
FOTO | Locuința lui Verestoy Attila. Cum arată casa OZN

Verestoy Attila a fost unul dintre cei mai bogaţi policieni din România, anul trecut averea lui fiind estimată la zeci de milioane de euro. Printre bunurile pe care fostul senator UDMR le deținea, se număra și o casă desprinsă parcă din filmele SF, ridicată în satul Vlădiceasca.

Senatorul Verestoy Attila își construise în timp un adevărat imperiu din banii pe care i-a obținut din afacerile cu cherestea, dar și la bursă. Conform declarației de avere din 2016, el avea aproximativ 8,5 milioane de euro în diverse conturi, împrumuturi acordate în valoare de 6,5 milioane de euro și acțiuni de aproximativ 30 de milioane de lei, adică 6,6 milioane de euro.

Totodată, fostul senator mai deținea 6 terenuri, două case de locuit (la Vlădiceasca și Cristuru Secuiesc) și 3 apartamente (două în București și unul în Odorheiu Secuiesc).

Casa din satul Vlădiceasca a ajuns de mai multe ori în atenția publică, dată fiind construcția ei neobișnuită. Locuința se află
aproape de lacul Tâncăbești, lângă Snagov.
Terenul pe care este ridicată casă are 13.927 metri pătrați, iar locuința are o suprafață de 573 metri pătrați plus anexele au 423 metri pătrați. De asemenea, pe același teren este ridicată o construcție auxiliară de 101 metri pătrați.
Verestoy Atilla era poreclit „drujba lui Dumnezeu”. La mijocul anilor 1990, numele său a fost legat de exploatarea pădurilor din Harghita și Covasna, însă niciuna din acuzații nu s-a concretizat în punerea sa sub acuzare. Fostul senatorul care a fost reales în fiecare an în județul Harghita pe listele UDMR, a murit astăzi, la 63 de ani.
Casa din satul Vlădiceasca (foto kanald)

Casa din satul Vlădiceasca (foto kanald)

Casa lui Verestoy Attila (foto kanald)

Casa lui Verestoy Attila (foto kanald)

Terenul lui Verestoy Attila (foto kanald)

Terenul lui Verestoy Attila (foto kanald)


Close
Închide
  Close