Mergi direct la conținut »
Cauza morții lui Verestoy Attila. Senatorul UDMR s-a stins la Viena
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cauza morții lui Verestoy Attila. Senatorul UDMR s-a stins la Viena

Cauza morții lui Verestoy Attila. Senatorul UDMR s-a stins la Viena

Verestoy Attila a încetat din viață la Viena. Acesta avea probleme pulmonare și a murit de cancer.

De Dana Aramă,

Verestoy Attila, parlamentar UDMR, a încetat din viață miercuri, 24 ianuarie 2017. Liviu Dragnea a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului  preşedinte al UDMR, Marko Bela, acesta suferea de cancer şi a murit la Viena.

Surse din cadrul UDMR au declarat, pentru Mediafax, că senatorul suferea de o boală incurabilă. „Îl regret ca politician şi ca prieten”, a afirmat fostul preşedinte al uniunii, Marko Bela.

Verestoy Attila a fost senator român în toate legislaturile din perioada 1990 – 2016, ales de fiecare dată în județul Harghita pe listele UDMR.

Attila Verestóy a fost și un important om de afaceri din România, deținând mai multe companii, printre care și societatea de administrare a investițiilor Investica Asset Management. Verestoy Attila a fost unul dintre cei mai bogați parlamentari români. Este cunoscut și ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața lemnului, fiind supranumit „drujba lui Dumnezeu” pentru afacerile sale cu lemn.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Close
Închide
  Close