FOTO | Michelle Obama și alte vedete au pozat îmbrăcate precum Beyonce de ziua cântăreței

05 septembrie 2017 08:46

Beyonce a împlinit 36 de ani, iar mai multe vedete au vrut să îi facă o urare într-un mod inedit, așa că s-au îmbrăcat precum ea în videoclipul „Formation”. Michelle Obama și Serena Williams sunt doar câteva dintre cele care au pozat în ținuta celebrei cântărețe.

Beyonce este una dintre cele mai apreciate cântărețe la nivel mondial, fiecare album lansat de ea dominând clasamentele. De altfel, printre fanele vedetei se numără și fosta Primă Doamnă a SUA, Michelle Obama, care a vorbit adesea în public despre melodiile interpretate de Beyonce, care a născut în luna iunie gemeni.

Acum, soția fostului lider de la Casa Albă a ținut să-și arate admirația într-un alt mod. Ea și alte vedete s-au îmbrăcat precum Beyonce în videoclipul Formation și au realizat o ședință foto. Pe lângă Michelle Obama, pe listă se mai numără Serena Williams, Tina Knowles (mama cântăreței), fostele ei colege de trupă de la Destiny’s Child – Kelly Rowland și Michelle Williams.

Cântăreața a fost celebrată și de soțul ei, care i-a făcut o dedicație în timpul unui concert pe care l-a susținut în Philadelphia.

Imediat, mulțimea de oameni a început să-i cânte vedetei „La mulți ani!”.


Citește și: EXCLUSIV | Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea? Unde au ajuns hainele pe care nu le mai poartă


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro