MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2018 16:40

FOTO | O mamă se învinovățește pentru moartea fetiței ei. A lipsit câteva momente și nu a mai găsit-o

Distribuie

O femeie are inima frântă și se învinovățește pentru moartea copilul ei care urma să împlinească trei ani. 

Kim Rowlands, 25 de ani, și-a lăsat fetița de doi ani singură în mașină preț de câteva momente. Femeia a coborât să facă o plată, iar când s-a întors nu și-a mai găsit nici vehiculul și nici copilul.

Femeia din Cardigan, Wales a anunțat repede autoritățile, suspectând că Kiara Moore a fost furată odată cu mașina familiei, potrivit dailymail.co.uk.

După ce familia a început să o caute, distribuind inclusiv mesaje pe Facebook prin care cerea ajutorul, poliția a localizat mașina două ore mai târziu.

Pentru că femeia parcase în pantă, mașina a alunecat în râul aflat perpendicular cu strada unde lăsase vehiculul.

Fetița a fost găsită fără viață, prinsă de scaunul ei din mașină, pe fundul râului Teifi. „Din păcate, confirmăm că Kiara Moore, în vârstă de 2 ani, a fost declarată moartă noaptea trecută, după ce a fost recuperată dintr-o mașină care se prăbușise în râul Teifi. Autoritățile sprijină familia fetei”, a declarat Poliția, într-un mesaj pe Twitter.

De asemenea, tatăl Kiarei a transmis un mesaj pentru a mulțumi celor care au ajutat la căutare micuței.

„Soția a lăsat fata în mașină pentru a lua niște bani, iar când s-a întors nu a mai găsit mașina. S-a uitat în rău, dar nu a văzut nimic, așa că a presupus că mașina a fost furată. Mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat. Mii de mulțumiri pentru ofițerii care ne-au salvat fetița din rău. Kiara a avut o viață scurtă, dar foarte frumoasă”, a scris bărbatul.

Mama Kiarei a transmis și ea un mesaj pe Facebook, declarând că fetița ei este moartă din cauza „propriei stupidități”.

„Din păcate, fetița mea frumoasă a murit. Din cauza propriei stupidități, o sa trăiesc cu această vină pentru tot restul vieții mele! Mama te iubește puiule, iarta-mă!”, a scris femeia.

Poliția nu a arestat pe nimeni în acest caz, dar se vor cerceta circumnstanțele în care a avut loc incidentul.


Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în casă. Ce le-a spus familia polițiștilor


 

Loading...
Comentarii