Mergi direct la conținut »
FOTO | Un cuplu a rămas blocat într-o mlaștină plină de crocodili. Cum au reușit să se salveze
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un cuplu a rămas blocat într-o mlaștină plină de crocodili. Cum au reușit să se salveze

FOTO | Un cuplu a rămas blocat într-o mlaștină plină de crocodili. Cum au reușit să se salveze

Shantelle Johnson și partenerul ei, Colen Nulgit, au rămas blocați cu mașina în timpul unei excursii în Keep River National Park din Australia. Cei doi au încercat să își elibereze mașina, dar nu au reușit și au fost obligați să își petreacă noaptea în mlaștină. 

De Andreea Radu,

Cuplul nu prea a reușit să doarmă după ce au văzut mai mulți crocodili prezenți în apropiere și au fost îngrijorați de posibilitatea unui atac, potrivit Daily Mail.

Australienii au stat în mașină în prima noapte, dar pe măsură ce fluxul a început să crească, tinereii și-au luat lucrurile și s-au îndepărtat de mașină.

Deși le spuseseră rudelor unde sunt și când ar trebui să se întoarcă acasă, ei mai aveau foarte puțină mâncare și apă la ei.

În cele din urmă, cei doi și-au dat seama că trebuie să acționeze dacă vor să fie salvați. Ei au reușit să facă un foc și să scrie cuvântul „Ajutor” în nisip pentru a atrage atenția autorităților.

După mai mult de 24 de ore, cei doi au fost salvați după ce mesajul lor a fost văzut dintr-un avion.

Foto: Facebook și Poliție


Cupa Satelor cu miros de vin. Copiii din Călinești au jucat în competiția FRF având ca sponsor pe tricouri un producător de băuturi alcoolice | VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close