MENIU CAUTĂ

FOTO | Un tată și-a tuns fiica drept pedeapsă pentru că și-a făcut șuvițe blonde de ziua ei. Cazul e anchetat de poliție

Distribuie

Cadoul pe care o mamă l-a făcut unei adolescente, lăsând-o să-și facă șuvițe blonde în păr, s-a transformat pentru fata într-un coșmar după ce tatăl ei, nemulțumit de schimbarea pe care și-a făcut-o, a forțat-o să se tundă băieţeşte.

Mama adolescentei, Christin Johnson, a postat pe Facebook un mesaj și câteva mesaje. Femeia explica cum a fost de acord să-și lase fiica să-și facă șuvițe de ziua ei de naștere, dar că schimbarea a fost prea mult pentru tatăl copilei, potrivit dailymail.co.uk.

Atunci când fata a ajuns la casa tatălui, în care locuia cu mama sa vitregă, acesta a înnebunit și drept pedeapsă și-a obligat fiica să-și tundă părul cât mai scurt.

”Aşa arăta fiica mea duminică, când am fost să o iau acasă de la tatăl ei. Asta s-a întâmplat, după ce am luat-o de la el”, este mesajul postat de mama adolescentei.

Postarea Christinei Johnson a devenit virală și a primit 34,000 de reacții, fiind distribuită de mai mult de 24,5000 de ori.

Autoritățile din Fostoria, Ohio, au demarat o anchetă pentru abuz împotriva copilului, tatăl adolescentei și mama ei vitregă fiind în prezent cercetați.

După momentele traumatizante prin care a trecut, adolescenta se simte acum mai bine datorită noii ei peruci.

„Vreau să le mulțumesc femeilor de la Lady Jane’s de la Glendale, Toledo, deoarece mi-au făcut fetița să se simtă ca înainte. Zâmbetul ei a revenit datorită vouă! Haylee, este cea mai bună nașă pe care Kelsey putea să o aibă, iar legătură dintre voi este incredibilă. Va iubesc enorm!”, a scris mama copilei pe Facebook.


EXCLUSIV/Gina Pistol a dat de bani de când e cu Smiley. Contract în… așternut!


 

 

Comentarii