MENIU CAUTĂ
09 Oct. 2018 16:41

FOTO&VIDEO/ A fost prins încă un suspect în cazul tâlhăriei asupra familiei de medici italieni. Adrian Marius Martin a fost ridicat de polițiști din centrul Craiovei

Distribuie

Polițiștii craioveni au reușit să îl prindă, marți, pe cel de-al șaselea suspect în cazul tâlhăriei comise asupra unei familii de medici din localitatea italiană Lanciarno, provincia Chieti. Adrian Marius Martin, în vârstă de 34 ani, a fost ridicat chiar din centrul Craiovei, unde era la plimbare.

”În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi”, a declarat Mihaela Gîrd, de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Polițiștii doljeni au primit mandatul de arestare de mai multe zile, iar imediat după reținere Adrian Marius Martin a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Pe parcursul anchetei, polițiștii doljeni au beneficiat de sprijinul unor reprezentanţi ai Poliției Italiene și Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia.

Conform poliției doljene, Adrian Marius Martin este cel de-al șaselea suspect în cazul tâlhăriei comise asupra medicului chirurg Carlo Martelli și a soției sale. Inițial, autoritățile italiene i-au arestat pe doi frați din comuna gorjeană Drăgotești și pe vărul acestora, ulterior fiind capturat și liderul grupului, Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 ani.

La începutul acestei luni, medicul Carlo Martelli a căzut victimă, alături de partenera sa de viață, unei bande de români care i-au torturat cu sânge rece. De pe patul de spital, acesta a mărturisit că își dorește foarte mult să treacă peste cele întâmplate și să uite toată drama prin care a trecut.

Banda de hoți români a îngrozit Italia după ce a pus la cale un jaf de-o violență ieșită din comun. Aceștia sunt acuzați că au dat buzna în casa medicului chirurg Carlo Martelli, pe care l-au torturat, iar soției acestuia, Niva Bazzan, i-au tăiat o ureche, pentru a-i determina să le dea toți banii. Hoții au plecat din casa medicului italian și a soției sale, din Lanciano, cu 3.400 de euro.

Sursa FOTO – IPJ Dolj

Citește și:

Vagoane goale în realitate, dar pline pe hârtie. Ministerul Transporturilor ţine secret numărul studenţilor care călătoresc gratuit cu trenul

Citește mai multe despre talharie pe Libertatea.

Comentarii