Mergi direct la conținut »
Frumoasă și periculoasă! Cercetată pentru șantaj, a devenit fotomodel
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Frumoasă și periculoasă! Cercetată pentru șantaj, a devenit fotomodel

Frumoasă și periculoasă! Cercetată pentru șantaj, a devenit fotomodel

A uitat repede problemele din trecut și acum vrea să își facă o carieră în modelling!

Loredana Ștefania Diaconescu din Târgu Jiu, eleva de la Teologic audiată în februarie pentru șantajarea unor colege, se concentrează în această perioadă pe cariera de model. Loredana a reușit zilele trecute să câștige locul trei la concursul Beauty of Romania 2016, care a avut loc la Timișoara.

Juriul de specialitate a decis câștigătoarele și anume pe locul 3 Loredana Diaconescu, pe locul secund Denia Jifkov (favorita publicului) și pe primul lor, cea care va reprezenta România la concursul Beauty of The World 2016, Tania Vlascici.

eleva santajista (1)

Loredana Diaconescu, prima din stânga, alături de celelalte finaliste

La începutul acestui an Loredana a fost reținută după ce ar fi şantajat o minoră de 13 ani cu mai multe poze în ipostaze indecente. Victima a alertat polițiștii, care au organizat un flagrant. După începerea anchetei, multe presupuse victime ale acesteia au făcut publice mesajele prin care erau amenințate cu bătaia și șantajate cu poze compromițătoare.

„Am poze cu tine dezbrăcată! Du-te dracu’ de boracă proastă. Eu ți-am zis, ca să nu recurgem la alte chestii”, spunea Loredana Diaconescu uneia dintre victimele sale care nu a vrut să îi ofere bani și haine.

Fete de 13 și 14 ani de la multe școli din municipiul Târgu-Jiu au rupt tăcerea și au decis să facă publice amenințările și jignirile la care erau supuse, după ce vreme de aproape trei ani, unele și-au cumpărat liniștea cu bani, haine sau bijuterii.

Loredana a fost eliberată apoi sub control judiciar, cercetările continuând

foto: timisoarastiri.ro

Close
Închide
  Close