De Petre Dobrescu,

Pe 5 aprilie 2014, restaurantul „Beirut” a fost cuprins de un incendiu, iar trei tinere – Mihaela Tucă (24 de ani), Ioana Nicoleta Cengher (22 de ani) și Nicoleta Vasilițeanu (23 de ani) – și-au pierdut viața.

George Karam a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora – forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Inițial a primit 10 ani de închisoare

Inițial, el a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, dar, ulterior, pedeapsa i-a fost redusă, de Curtea de Apel, la 8 ani și 1 lună, achitându-l pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

Pe 19 noiembrie, Curtea de Apel a decis condamnarea acestuia pentru opt ani și o lună, dar George Karam a dispărut.

După o lună și o zi a fost găsit la Cluj. „În cursul acestei zile a fost depistată o persoană aflată în urmărire națională, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani. Cel în cauză urmează a fi încarcerat în cea mai apropiată unitate de detenție”, informează poliţiştii.

Citeşte şi:

Reacția „martorului fugar”, în cazul morţii lui Cornel Galeş. Ce le-a spus poliţiştilor, imediat după tragedie

„Maestrul offshore” pentru Vântu și Marian Iancu e la un pas să iasă din închisoare! Procurorii au cerut admiterea cererii de eliberare condiţionată a lui Kiss Laszlo Gyorgy!

În corpul de 21 de consilieri, ministrul sănătății Victor Costache are 3 sfătuitori cu probleme penale. Unul dintre ei este un medic trimis în instanță pentru 66 luări de mită

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi