MENIU CAUTĂ

Gabi de la Oradea si-a tras vila cu vedere la Gibraltar

Distribuie

Exportator al cantecelor bihorene si maramuresene in Peninsula Iberica, Gabi de la Oradea si-a vandut apartamentul pe care il avea in sudul Spaniei (Malaga) pentru a plati avansul unei noi locuinte, situata intr-un ansamblu nou, aproape de Gibraltar.


Apartamentul se afla la ultimul nivel al unei vile, a carei constructie se va finaliza in primavara. Pentru a intra in posesia locuintei, interpretul va plati, in total, 90.000 de euro.


Nicu Covaci are domiciliul in Moraira, Spania

Atunci cand oboseste de atatea concerte, Nicu Covaci isi incarca bateriile in casa lui situata in Spania, la Moraira, la 80 de kilometri de Alicante, pe tarmul Marii Mediterane.Nicu locuieste aici de aproximativ 20 de ani, impreuna cu Yvone, o poloneza care i-a fost alaturi pana acum cativa ani.Chiar daca relatia lor s-a incheiat, cei doi impart inca locuinta cumparata, pe vremuri, impreuna.


Gica Popescu se distreaza la Ibiza

Gica Popescu e recunoscut ca un foarte bun om de afaceri, indeosebi in domeniul imobiliar.


Una dintre primele sale reusite in domeniu a fost cumpararea unui apartament in Ibiza. Locuinta are noua camere si e situata intr-un bloc ce are piscina pe terasa, pretul sau ridicandu-se azi la 1,5 milioane de euro.


Zona in care se afla imobilul este in plina dezvoltare, datorita turistilor care sunt din ce in ce mai multi, pretul acestuia crescand, practic, de la un an la altul.


Irina Schrotter, case in Franta si Elvetia


Creatoarea de moda Irina Schrotter e proprietara unei vile in apropiere de Nisa, Franta, una dintre principalele atractii ale VIP-urilor din Europa.De altfel, locuinta Irinei a devenit loc de periplu pentru vedete autohtone, precum Andreea Marin sau Andreea Raicu.


Recent, Irina si-a luat si o casa la munte. Evident, nu in Romania. Ieseanca si-a cumparat o vila in Alpii elvetieni, unde va merge in fiecare iarna pentru a-si petrece sarbatorile, alaturi de familie si de prieteni.


Ionut Dolanescu vrea sa se intoarca la Sidney


Solistul si prezentatorul de televiziune Ionut Dolanescu a stat patru ani la Sidney, Australia, unde a detinut un mic apartament.


Locuinta lui era foarte aproape de plaja si cum Ionut e indragostit de soare si de mare, el tanjestesa se intoarca acolo. Pentru viitorul apropiat, Dolanescu intentioneaza sa-si cumpere din nou o casa in Australia, pentru ca e locul unde se simte cel mai bine.

Comentarii