De Adrian Ilie,

Gabriela Firea a spus că, îți dorește ca social-democrații să trimită în lupta pentru funcția de președinte un candidat cu șanse reale de succes.

”100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a declarat Firea.

Întrebată explicit dacă ia în calcul o eventuală candidatură pentru alegerile din noiembrie. ”Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a precizat Gabriela Firea.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, joi, că va candida din partea partidului la prezidențiale dacă acesta i-o va cere, chiar dacă nu-și dorește acest lucru.

La scurtă vreme după anunțul făcut de Dăncilă, primarul PSD din Slatina, Emil Moț, a afirmat că partidul ar trebui să propună un candidat cu șanse reale care să aibă deja o cotă mare de notorietate și popularitate, el indicând-o pe Firea.

Citește și:Firea, invitată din PSD să reprezinte partidul la prezidențiale, în ziua în care premierul Dăncilă a anunțat că ia în calcul să candideze

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens