De Adrian Ilie,

„Avem nevoie de un candidat credibil, capabil şi să transmită un mesaj puternic către marea masa de nehotărâţi, dar să şi mobilizeze electoratul PSD (…) Sunt întrebat şi întreb şi eu la rândul meu, de ce să-i măsurăm doar pe cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida? Poate sunt alţi colegi care stau mult mai bine şi care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiţie, ar putea fi convinşi să o facă. Este cazul doamnei primar general Gabriela Firea, care vedem cu toţii că de ani buni se află pe primele poziţii în toate sondajele de opinie, în ce priveşte încrederea”, a scris pe Facebook, primarul Emil Moţ, președinte al filialei social-democraților din Slatina, care face parte din organizația PSD Olt, condusă de fostul vicepremier Paul Stănescu.

Sondajul, o pierdere de timp

În opinia primarului, sondajul pe care PSD îl face pentru alegerea candidatului este o pierdere de timp, în condițiile în care Firea are deja o notorietate și o popularitate suficientă pentru a candida cu șanse de succes.

”Este mult mai uşor să transformi în voturi o zestre semnificativă de încredere şi notorietate, decât să le clădeşti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos. Eu cred că în acest moment nu facem altceva decât sa pierdem timpul cu tot felul de experimente şi încercări, în loc să încercăm să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem şi s-o convingem pe doamna Firea să candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul!”, a conchis Emil Moţ.

Anunțul surpriză al premierului

Premierul României a declarat, într-un interviu acordat DC News, că va candida la alegerile prezidențiale din acest an, dacă partidul îi va cere acest lucru. Viorica Dăncilă afirmă însă că până acum nu a luat în calcul acest lucru.

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi
Recomandări

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi

„Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte al Partidului Social Democrat îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse din PSD, premierul Dăncilă s-a situat pe primul loc în preferințele electoratului dintre toți liderii social-democrați.

Citește și: Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la prezidențiale: „Dacă partidul îmi va cere asta, nu voi face pasul înapoi!”


Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare