De Andreea Radu,

Frații Simon şi Salim Matari au ajuns la locuința femeii și s-au apucat de lucru imediat pentru că era vorba de o scurgere majoră de apă, potrivit cbn.com.

La un moment dat, unul dintre cei doi instalatori a început să vorbească cu Rosa despre viața ei. Ea a povestit că a supraviețuit Holocaustului și că are o fiică.

„Povestea ei de viață mi-a atins inima. În acel moment, am decis să nu iau niciun ban de la ea”, a povestit Simon.

Cei doi frați nu i-au cerut femeii cei 285 de dolari datorați pentru reparații. În schimb, ei au scris pe factura pe care i-au dat-o bătrânei că speră ca ea să trăiască 120 de ani.

Gestul instalatorilor a surprins-o pe Rosa, care a povestit pentru Channel 12 că a fost foarte emoționată de cele întâmplate.

„Scopul nostru e să ajutăm oamenii. Banii sunt importanți, dar nu cei mai importanți. Important e sa fii om”, au declarat frații.

Simon și Salim i-au promis bătrânei că vor veni acasă de la ea să repere lucruri, pe gratis, ori de câte ori va avea nevoie.

Citeşte şi:

Misterioasa dispariție a Biancăi Bobu, portar al Naționalei de hochei. Antrenor: ”M-a sunat cu număr ascuns și părea că îi spune cineva ce să zică”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Localitățile dispărute ale României! Povești incredibile despre sate fără viață, dar care există pe hartă, au adrese și coduri poștale

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase