De Andreea Radu,

Frații Simon şi Salim Matari au ajuns la locuința femeii și s-au apucat de lucru imediat pentru că era vorba de o scurgere majoră de apă, potrivit cbn.com.

La un moment dat, unul dintre cei doi instalatori a început să vorbească cu Rosa despre viața ei. Ea a povestit că a supraviețuit Holocaustului și că are o fiică.

„Povestea ei de viață mi-a atins inima. În acel moment, am decis să nu iau niciun ban de la ea”, a povestit Simon.

Cei doi frați nu i-au cerut femeii cei 285 de dolari datorați pentru reparații. În schimb, ei au scris pe factura pe care i-au dat-o bătrânei că speră ca ea să trăiască 120 de ani.

Gestul instalatorilor a surprins-o pe Rosa, care a povestit pentru Channel 12 că a fost foarte emoționată de cele întâmplate.

„Scopul nostru e să ajutăm oamenii. Banii sunt importanți, dar nu cei mai importanți. Important e sa fii om”, au declarat frații.

Simon și Salim i-au promis bătrânei că vor veni acasă de la ea să repere lucruri, pe gratis, ori de câte ori va avea nevoie.

Citeşte şi:

Misterioasa dispariție a Biancăi Bobu, portar al Naționalei de hochei. Antrenor: ”M-a sunat cu număr ascuns și părea că îi spune cineva ce să zică”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Localitățile dispărute ale României! Povești incredibile despre sate fără viață, dar care există pe hartă, au adrese și coduri poștale

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate