De Cristian Anton,

Oferta de 135 de dolari pe acţiune este cea mai mare achiziţie de până acum a gigantului de lux francez LVMH, depășind suma plătită pentru cumpărarea Christian Dior în 2017.

Tranzacţia va permite extinderea celei mai mici afaceri a LVMH, divizia de bijuterii şi ceasuri, din care fac parte brandurile Bulgari şi Tag Heuer.

Achiziţionarea Tiffany va întări poziţia LVMH pe segmentul de bijuterii şi va majora prezenţa companiei pe piaţa din SUA.

Declarație comună a LVMH și Tiffany:

Cele două părți estimează că tranzacţia se va finaliza la mijlocul anului viitor.

Tiffany, înfiinţată la New York în 1837, cu peste 300 de magazine pe plan global şi cunoscută în urma filmului în care a jucat celebra actriţă Audrey Hepburn, era una din cele mai căutate firme pentru preluări.

Tiffany are o capitalizare de piață de 15,3 miliarde de dolari.

Șeful LVMH are o avere de 100 de miliarde de dolari

Luni dimineaţă, acţiunile LVMH au urcat cu 1,8% la Bursa de la Paris.

LVMH a început săptămâna trecută negocierile pentru preluarea brandului de bijuterii american Tiffany & Co, după ce a majorat oferta de cumpărare la circa 15,7 miliarde de dolari.

Bernard Arnault este al treilea cel mai bogat om din lume şi cel mai bogat om din Europa, cu o avere de 100 miliarde dolari, potrivit topului miliardarilor realizat de Bloomberg.

Averea acestuia a crescut cu 31,4 miliarde dolari de la începutul anului.

Citeşte şi:

Surse PSD: Viorica Dăncilă, convinsă să demisioneze. Ce i s-a promis în schimb. Se ia în calcul schimbarea numelui partidului

Românii din Germania, alături de copii la urne. Pentru ce au votat: „Să nu mai simtă și alții dorul de părinți, cum simțim noi“

Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Cristian Popescu Piedone, în dosarul Colectiv. Daune de 40 de milioane de euro, solicitate în instanță

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense