Hanibal Dumitrascu ar fi suferit un accident vascular, după ce în urmă cu doar câteva zile i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital. Psihologul a fost operat, i s-a drenat sângele, însă creierul era afectat, iar duminică, 20 mai aceste a murit, potrivit unor surse medicale.

Cine a fost Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău.

Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Hanibal Dumitrașcu, cunoscut și ca psihologul românilor, a publicat și nenumărate cărți în domeniul psihologiei.

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urmă o soție două fiice, Maria și Ioana, care i-au fost alături psihologului până în ultima clipă.

Maria a studiat Psihologie și Știintele Educatiei, dar a absolvit și Facultatea de Litere din Bucuresti. Ioana are o înclinație către natură, animale și călătorii, scrie wowbiz.ro.


Citește și:

CORESPONDENŢĂ DIN WINDSOR/ Am fost la trei metri de caleașca cu Harry și Meghan. Cum s-a simțit nunta pe străzile din Windsor (VIDEO)