Heidi Klum și Tom Kaulitz sunt împreună de la începutul anului 2018.  Supermodelul, mama a două fetițe, Lou, de 10 ani și Leni, 15 ani, și fiii Johan, 12 și Henry, 14 ani și muzicianul Tokio Hotel, în vârstă de 29 de ani, au fost văzuți sărutându-se, în timpul filmărilor America’s Got Talent.

Prima lor apariție ca un cuplu, a avut loc  în mai 2018 la Gala amfAR de la Cannes. Nu după mult timp, Klum a început să primească critici, pentru că s-a întâlnit cu un barbat cu 17 ani mai tânăr și a vorbit atunci despre situația în care se află.

„În ultima vreme, oamenii îmi reamintesc despre vârsta mea, mai des decât mine”, a spus Klum la InStyle în iulie 2018. Prietenul meu este cu mai mulți ani mai tânăr decât mine și mulți oameni pun la îndoială acest lucru și întreabă despre asta. Acesta este singurul moment în care vârsta pare să conteze și trebuie să lămuresc asta. Nu mă gândesc prea mult. Trebuie să trăiți o viață fericită fără să vă faceți griji prea mult despre ceea ce gândesc oamenii, deoarece îngrijorarea vă va oferi mai multe riduri „, a adăugat Klum.

În septembrie 2018, Klum și-a asumat relația cu rocker-ul, la premiile americane Got Talent semifinale de screening live pe covorul roșu, numindu-l pe Kaulitz „absolut minunat”.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

„El este cel mai bun, cel mai dulce, cel mai iubitor, iubitor. Mă simt atât de norocoasă. Nu știu când am mai fost atât de fericită”, a spus ea, potrivit  PEOPLE. „Este absolut minunat. Poate pentru că este german și ne înțelegem diferit. Dar atât de bine până acum ”, a mai adăugat ea.

În decembrie anul trecut, Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie. Heidi Klum s-a logodit cu Tom Kaulitz. Anunțul făcut de supermodelul german de Crăciun Fotomodelul german a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alb-negru în care apare alături de iubitul ei, Tom Kaulitz. În imagine se poate vedea inelul de logodnă cu diamant primit de Heidi. Poza este însoțită de mesajul „AM SPUS DA”.

Citește și

VIDEO/ Audienţă la porţi închise şi adrese-fantomă. Parlamentarii primesc 5.000 de euro pe lună pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor, dar dintre 22 de senatori și deputați l-am găsit la birou doar pe Nicuşor Dan!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens