Horoscop 25 aprilie 2019 – Berbec:

Pot să apară întârzieri, amânări, răsturnări de situații, din cauza unor decizii ale superiorilor. Poate că ai avea motive să te revolți, dar nu ți-ar folosi la nimic.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Taur:

Bineînțeles că poți la fel de rigid, ca de obicei,și poți încerca să te impui în fața celorlalți. Important e să te întrebi, sincer, ce vei obține prin aceste metode.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Gemeni:

Chiar dacă nu ești privit ca o persoană inflexibilă, ai și tu fixismele tale care vin din convingeri puternice, mai mult sau mai puțin superficiale. Poate ar fi cazul să le analizezi.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Rac:

Dincolo de mulțimea complicațiilor cu care te-ai putea confrunta, există resursele tale interioare de bunăvoință, amabilitate și generozitate care pot schimba totul.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Leu:

S-ar putea să apară unele dificultăți la locul de muncă, dar nu vor depăși puterea ta de a le face față și de a duce la bun sfârșit și acele treburi.

Tamara Buciuceanu, la ultima aniversare publică! I-a făcut pe toți să plângă. Ce a spus actrița
Recomandări

Tamara Buciuceanu, la ultima aniversare publică! I-a făcut pe toți să plângă. Ce a spus actrița

Horoscop 25 aprilie 2019 – Fecioară:

Ar fi bine să ieși din starea de așteptare a iubirii, oricât de justificată ai crede că este. Mai întâi, întreabă-te dacă tu știi să iubești și ce înseamnă iubirea pentru tine.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Balanță:

Ești pe cale să te eliberezi de ultimele prejudecăți care ți-au afectat ani de zile relațiile cu cei dragi. Oferindu-ți ție mai multă libertate, la fel vei face și pentru cei dragi.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Scorpion:

Te poți trezi în situații deosebit de neplăcute, provocate, în mare parte de tine, prin replici negândite sau gesturi făcute la nervi.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Săgetător:

Ești dispus să îți schimbi atitudinea față de anumite avantaje pe care le ai acum, dar ți se pare prea mare prețul pe care trebuie să îl plătești pentru ele.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Capricorn:

Poți deveni sursa reactivării unor conflicte cu cei apropiați și nu numai sau poți fi tu cel care îi inspiră pe cei din jur să devină împăciuitori și prietenoși.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Vărsător:

Poate că nu poți controla mare lucru din ceea ce trăiești acum, dar sunt implicate forțe pe care nu le poți controla pentru că nu e cazul.

Horoscop 25 aprilie 2019 – Pești:

Este posibil să acorzi prea multă importanță unor planuri de viitor la care lucrezi în această perioadă. Sunt proiecte mari, ample care au nevoie de timp pentru a fi elaborate.

Citește și previziunile Uraniei

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional