Mergi direct la conținut »
Ilie Micolov, condus pe ultimul drum. Fiica artistului va fi marea absentă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ilie Micolov, condus pe ultimul drum. Fiica artistului va fi marea absentă

Ilie Micolov, condus pe ultimul drum. Fiica artistului va fi marea absentă

Ilie Micolov va fi condus, marți, 24 iulie, pe ultimul drum. Dacă soția acestuia va veni din Germania pentru a participa la înmormântare, fiica artistului nu va fi prezentă, pentru că este însărcinată.

Verișoara artistului a spus că acesta va fi înmormântat marți, la Suceava.

A murit în casa din Oglinzi, judeţul Neamţ. A avut cancer osos, în metastază. A avut multe complicaţii. El a fost internat, în trecut, la spital, cu fractură de femur. La Spitalul din Piatra Neamţ i s-a făcut şi computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie. Vineri, i-am serbat ziua de nume, că a fost Sfântul Ilie, şi-a cântat şi el «La mulţi ani!»… Asta e! Vă spun sincer, sunt terminată psihic. Marţi va avea loc înmormântarea, la Suceava, în locul natal, la părinţii lui”, a mărturisit verișoara lui Ilie Micolov , pentru Mediafax.

Fiica artistului nu va fi prezentă la funeralii. În schimb, soția acestuia va participa la înmormântare.

„Ne-a lăsat, cu limbă de moarte, să îl îngropăm ca pe un bun creştin. Soţia e aşteptată să vină azi, din străinătate (n.r., duminică), însă fata nu va veni, pentru că este însărcinată. Până să ajungă ea, ne-am ocupat noi de înmormântare, împreună cu familia din Suceava, care avea grijă de el”, a declarat un prieten, pentru Click!

Ilie Micolov a murit la vârsta de 69 de ani.


Citește și:

VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 23 – 29 iulie 2018

Close
Închide
  Close