Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare

Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

De Dana Aramă,

În data de 25 mai 2018, Ilie Năstase a fost reținut, încătușat și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Miercuri, 27 februarie 2019, fostul mare campion la tenis a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare  de către Judecătoria Sectorului 1.  Hotărârea nu este definitivă, ci poate fi contestată la instanţa superioară.

La audirea din 14 februarie, Ilie Năstase a spus instanţei că regretă situaţia creată deoarece are familie şi copii. În plus, avocatul lui a subliniat că este dispus să facă muncă în folosul comunităţii. În schimb, fostul mare campion își dorește să fie judecat prin procedură simplificată și să fie amânată executarea pedepsei.

Judecătorii i-qu dat mai multe pedepse lui Ilie Năstase pentru faptele comise. S-a decis însă contopirea pedepselor în pedeapsa cea mai grea de 8 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 1 lună şi 10 zile închisoare, rezultând astfel o pedeapsă de 9 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare.

S-a stabilit și un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a hotărârii instanței.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c)să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul are  obligaţia de a nu mai conduce niciun fel de vehicul pentru care se eliberează permis de conducere.

Citește și: Mărturii despre șpăgile pentru cezariene! Sorina Pintea spune că nici moartea copiilor de la Giulești nu i-a făcut pe medici să renunțe la banii negri!

 

 

 

Close
Închide
  Close