MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 14:05

Ilie Năstase a făcut o mare surpriză unui fan – ”Mi s-a împlinit un vis”

Distribuie

Ziua de 13 iunie a fost una cu noroc la iwonder.ro. Magazinul de surprize unicat în România face ce ştie mai bine – aduce bucurie! De data aceasta complici i-au fost Ilie Năstase şi Oana Roman.

Coelho spunea că Universul conspiră la împlinirea dorinţelor tale – la iwonder.ro credem că prietenii şi oamenii care te iubesc au grijă de asta. Magazinul de surprize caritabile a organizat pe 13 iunie o  întâlnire mult-aşteptată dintre un mare nume al tenisului mondial şi un susţinător, practicant de tenis de performanţă şi mare colecţionar de obiecte dedicate celui dintâi.

Ilie Năstase şi-a făcut apariţia la o 'şedinţă' ad-hoc

Astfel, o companie din Bucureşti a dorit să facă un cadou original unui angajat model şi a solicitat serviciile iwonder.ro – singurul site din România care în schimbul unei donaţii pentru copiii foarte grav bolnavi poate împlini o dorinţă. Norocul a fost de partea lor şi chiar dacă era o zi de 13, Ilie Năstase, marele campion mondial la tenis a acceptat invitaţia de a se întâlni cu un tânăr fan.

Andrei are una dintre cele mai mari colecţii de obiecte emise de branduri international în cinstea lui Ilie Năstase – pahare, echipamente sportive, cărţi poştale , fotografii, iar acum colecţia I s-a întregit cu un cadou dăruit chiar de fostul jucător.

'Ăsta sunt eu' – autograful care descrie o legendă

Ilie a fost jovial, a adus bucurie, a povestit spumos şi amuzat momente funny de pe terenul de tenis şi a oferit un cadou cu valoare sentimentală. O zi de 13 deloc 'ordinary'! Sensibilă la cauza pe care o susţine I wonder  şi un om care pune pe primul loc gesturile frumoase şi emoţiile, Oana Roman a fost cea care a organizat împreună cu iwonder.ro acest moment.

Vorbele sale 'Doar cu fericirea pe care o aduci celorlaţi rămâi, restul lucrurilor materiale dispar aşa cum au venit!' descriu cel mai bine experienţa de ieri.

S-a râs mult, s-au depănat amintiri, s-a vorbit despre tenis şi despre ce înseamnă farmecul unei pasiuni care te motivează, te absoarbe şi te transformă. Despre modele şi despre a fi aşa cum simţi, despre a te concentra doar asupra a ceea ce contează cu adevărat – familia, prietenii, momentele speciale. Acestea sunt detaliile magice din spatele titlului – Ilie Năstasee i-a făcut o surpriză unui admirator.

Se întămplă multe şi frumoase la I wonder – atât de multe că nu avem timp să le împărtăşim pe toate. Staţi cu ochii pe minuni – magazinul de surprize cu scop caritabil pregăteşte tot mai multe!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii