MENIU CAUTĂ
19 Sep. 2013 14:24 , de Daniel Măgureanu

IMAGINI CUTREMURĂTOARE cu ultimele clipe din viaţa copilului ucis de maidanezi. ÎNTREBĂRI ŞI IPOTEZE DE ULTIMĂ ORĂ | VIDEO

Distribuie

În ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ, bunica micuţilor nu apare în peste două ore de filmări, de unde se pot trage anumite concluzii, printre care faptul că aceasta ori nu i-a supravegheat, ori s-a aflat pe o bancă la o distanţă destul de mare.
În imagini apare la un moment dat un bărbat care îl ţine de mână pe fratele lui Ionuţ şi îl duce pe copil la bunica sa. Filmarea îi arată pe cei doi fraţi Ionut, de 4 ani şi Andrei, de 6 ani, cum aleargă pe o alee din parc nesupravegheaţi, în jurul orei 9 şi 20 de minute.

Andrei fuge mai repede şi ajunge la capătul aleii principale, iar Ionuţ rămâne în urmă, dar îl ajunge pe Andrei abia după un minut.

Cât timp copiii se joacă mai bine de o oră, bunica lor nu apare în raza camerelor de luat vederi. După încă o oră Andrei apare de mână cu un bărbat, care se îndreaptă către cel mai apropiat agent de pază pe care îl întreabă de bunica băieţilor. Cei trei se îndreaptă apoi către locul unde stătea sau unde a fost bunica celor doi copii.
După trei minute, bărbatul este filmat şi se îndreaptă spre ieşirea din parc, iar în jurul orei 11.30, Ionuţ a murit, sfâşiat de câinii maidanezi.

Citeşte şi:

  • Imaginile care te vor bântui! Cum arată chistul hidatic, una dintre cele mai grave boli transmise de maidanezi – VIDEO ŞOCANT
  • Legea maidanezilor, contestată la Curtea Constituţională

 

Comentarii