MENIU CAUTĂ
04 Aug. 2018 09:42

În Capitală, 39 de cazuri de omor sunt încă nerezolvate. Cel mai vechi caz datează din 1997

Distribuie

În Capitală, 39 de cazuri de omor sunt încă nerezolvate. Cel mai vechi caz la care investigatorii nu au reuşit să identifice şi să prindă autorul datează din anul 1997!

În ultimii 28 de ani, în Capitală, 39 de cazuri de omor au rămas nerezolvate, figurând în registre cu autor necunoscut (AN).

„La nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost identificate 39 dosare de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de omor cu autori neidentificaţi”, se arată într-o informare remisă de către Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

Cel mai vechi dosar în care este cercetată o infracţiune de omor cu autor neidentificat datează din anul 1997.

„Cel mai vechi dintre acestea este înregistrat în anul 1997, iar cel mai recent este înregistrat în anul 2011”, se mai arată în informarea Poliţiei Capitalei.

Referitor la modul în care se derulează anchetele sau stadiul în care se află dosarele respective, Poliţia Română răspunde că „nu pot fi comunicate detalii privind ancheta” dat fiind că fac obiectul unor cercetări.

Cel mai recent caz de crimă nnerezolvată este cel al celor doi paznici omorâți în interioru fabricii de ciment de pe Bulevardul Timișoara. Inițial, au fost reținuți doi suspecți, frați, însă aceștia au fost eliberați, sub control judiciar, întrucâd probele strânse nu au fost suficiente pentru arestarea celor doi. Procurorii însă îi suspectează pe cei doi frați de o a treia crimă, comisă la finalul anului trecut, în interiorul aceleiași fabrici, victima fiind tot un paznic.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului

Citește mai multe despre omor pe Libertatea.

Comentarii