MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Încă o tradiție regală britanică încălcată de Meghan Markle. Vrea dădacă americană

Distribuie

După ce Meghan Markle a renunțat la aripa Lindo a spitalului St. Marys, din Paddington, acolo unde au venit pe lume copiii Prințesei Diana și cei ai lui Kate Middleton și unde, de peste 40 de ani, s-au născut toți copiii din Casei Regale britanice, ducesa de Sussex ar fi gata să încalce din nou tradiția regală. Ea vrea o dădacă americană pentru cel mai nou membru al familiei regale, informează London Evening Standard.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură nașterea primul copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle. Bebelușul este așteptat să apară în următoarele zile, așteptare care agită apele în presa britanică.

The Mirror a notat că Ducii de Sussex ar fi apelat la o agenţie de recrutare pentru a găsi o dădacă pregătită să preia postul în următoarele trei luni. O sursă a declarat ziarului ca ducesa le-a indicat celor care se ocupă de recrutări că „preferă o americancă unei britanice” pentru a avea grijă de copilul său şi că estre extrem de mândră de originile sale americane.

De asemenea, Meghan a spus că doreşte ca viitoarea bonă ”să se simtă mai degrabă parte a familiei decât un membru în uniformă al personalului”, a indicat aceeaşi sursă.

„Este important pentru ea, nu a ascuns niciodată faptul că este foarte mândră de originile ei americane”, a precizat sursa, subliniind că Meghan și Harry „sunt dornici să exploreze şi posibilitatea unei dădace bărbat. Persoana care va fi angajată va câştiga până la 70.000 de lire sterline pe an, în funcţie de experienţă”.

Decizia de a lua o bonă americană se îndepărtează însă de tradiţia regală de a angaja o dădacă care a absolvit Norland College, uşor recognoscibilă în uniforma de culoarea cafelei cu lapte, cu pălărie maro, potrivit Agerpres.

Foto: HEPTA


EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”


 

Comentarii