MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 18:04

Încă două rețineri în cazul agresiunilor din Piața Victoriei și al furtului pistolului de la Jandarmerie

Distribuie

Încă o persoană a fost reţinută, joi, în cazul violenţelor din Piaţa Victoriei, din 10 august. Tot joi, o a doua persoană a fost reţinută în cazul furtului pistolului de la Jandarmerie. Procurorii au efectuat două percheziţii domiciliare în dosarul în care sunt vizate fapte de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi suspecţi reţinuţi sunt S.T. şi C.M.G. Primul dintre aceştia este suspectat că, pe 10 august, în timpul protestelor din Piaţa Victoriei, a agresat un jandarm, „aplicându-i o lovitură cu piciorul în zona superioară a corpului”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. „Prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Al doilea bărbat, C.M.G., este suspectat că, sâmbătă, a doua zi după protest, a mers împreună cu bărbatul acuzat de furtul pistolului de la Jandarmerie şi a executat un foc de armă pe un teren situat în apropierea localităţii Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

Cei doi vor fi prezentaţi tot joi judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

Pistolul femeii jandarm fost găsit lângă un copac, în comuna Petrăchioaia, la câteva zile de la furt.


CITEŞTE ŞI: 

Libertatea a calculat cât costă proiectele lui Dragnea: 24 de miliarde de euro! Economiştii îl contrazic vehement pe liderul PSD!

Citește mai multe despre Tribunalul Bucuresti pe Libertatea.

Comentarii