Mergi direct la conținut »
Incendiu devastator în Londra | Un bărbat a prins un bebeluș aruncat de mama sa, de la etajul nouă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Incendiu devastator în Londra | Un bărbat a prins un bebeluș aruncat de mama sa, de la etajul nouă

Incendiu devastator în Londra | Un bărbat a prins un bebeluș aruncat de mama sa, de la etajul nouă

Detalii de-a dreptul cutremurătoare ies la iveală în legătură cu tragedia din Londra, unde un  bloc turn a fost complet mistuit de flăcări. Un martor a povestit că un bărbat a prins un bebeluș pe care mama acestuia l-a aruncat de la etajul nouă, din disperarea de a-l salva, relatează BBC News.[libgallery id=”1872412″]

Cel puțin șase oameni și-au pierdut viața în urma incendiului devastator care a cuprins blocul-turn din Londra, iar alte câteva zeci de persoane au ajuns la spital. Bilanțul tragediei ar putea însă să se modifice, pe măsură de pompierii verifică clădirea complet distrusă. Structura este considerată nesigură, iar pompierii încă nu au reușit să ajungă la etajele superioare.

Între timp ies la iveală detalii tulburătoare despre momentele de disperare trăite de cei rămași în clădirea care a fost cuprinsă rapid de flăcări.

„Oamenii au început să apară la ferestre, lovind și strigând cu disperare. Ferestrele erau ușor deschise, iar o femeie făcea semne că urmează să-și arunce bebelușul și dacă cineva poate să-l prindă. Cineva a reușit… Un domn a fugit și a reușit să prindă copilul”, a declarat o martoră a tragediei din Londra.

„O prietenă a ficei mele a spus că a văzut un bărbat care a încercat să-și facă un fel de parașută”, a mai povestit martora tragediei. Cauza incendiului nu este cunoscută în acest moment, însă detalii despre tragedie tot apar.

„Cu cât mă uitam mai mult în sus, etaj cu etaj… vedeam mulți oameni. În special copii, le auzeai vocile. Asta o să mă urmărească tot restul vieții”, a mai spus martora.

Close
Închide
  Close