Mergi direct la conținut »
VIDEO | O fetiţă a ars de vie într-o rulotă, în Constanţa. Părinţii fetei şi fratele de 4 ani au ajuns la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | O fetiţă a ars de vie într-o rulotă, în Constanţa. Părinţii fetei şi fratele de 4 ani au ajuns la spital

VIDEO | O fetiţă a ars de vie într-o rulotă, în Constanţa. Părinţii fetei şi fratele de 4 ani au ajuns la spital

O fetiţă de 6 ani a ars de vie într-un incendiu care a cuprins duminică seară o rulotă din zona Pescărie din municipiul Constanţa. 

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui foc care a cuprins o rulotă, potrivit ziuaconstanta.ro.

În rulotă a fost prins un copil, o fetiță de 6 ani, care nu a putut fi salvat. Părinţii fetiţei găsite carbonizate în rulotă şi fratele acesteia de 4 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Mama victimei a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, tatăl are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

„ Cu foarte puţin timp în urmă colegii mei au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o rulotă. S-au deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă, cu o autospecială de descarcerare, având în vedere faptul că apelantul a sesizat faptul că în rulotă s-ar afla un copil blocat. Colegii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, dar şi degajare mare de fum. Din păcate, pentru o fetiţă de aproximativ 7 ani nu s-a mai putut face nimic. Părinţii, cu încă un copil, au reuşit să se salveze în ultimul moment şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului.”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Constanţa, Anca Chiriţă.

Motivele izbucnirii incendiului sunt încă necunoscute, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Traficul pe bulevardul Mamaia este închis pe ambele sensuri.


OZN-urile, semnalate pe cerul României de acum 50 de ani! Există inclusiv mărturii scrise ale unui preot


 

Close
Închide
  Close