Mergi direct la conținut »
FOTO | Incident șocant în timpul unui zbor: 15 oameni au fost răniți, cabina avionului a fost devastată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Incident șocant în timpul unui zbor: 15 oameni au fost răniți, cabina avionului a fost devastată

FOTO | Incident șocant în timpul unui zbor: 15 oameni au fost răniți, cabina avionului a fost devastată

Un zbor de la Buenos Aires (Argentina) către Miami (SUA) a întâmpinat turbulențe puternice, 15 oameni fiind răniți în urma mișcărilor puternice ale aeronavei.

Impactul turbulențelor a făcut interiorul aeronavei să arate de parcă o furtună ar fi trecut pe acolo, iar mai mulți pasageri au început să sângereze după ce s-au rănit în cabină. Fotografii și clipuri video făcute în aeronavă arată măștile de oxigen cum atârnă din tavan, iar tăvile cu mâncare și alte obiecte zac pe podea, scrie wsvn.com.

La scurt timp după ce turbulențele au încetat, echipajul de bord a început să facă curat prin cabina avionului, pentru a facilita accesul pe culoarele dintre scaune.

Compania aeriană care deține avionul, Aerolineas Argentinas, a emis un comunicat de presă în care arată că „incidentul s-a petrecut la altitudinea de croazieră a zborului și a fost raportat imediat de comandatul aeronavei”.

„Compania a adus la aeroport echipamentul său medical la aterizarea aeronavei pentru a putea ajuta pasagerii care au suferit răni de orice fel din cauza mișcărilor cauzate de condițiile atmosferice”, mai arată compania.

Aproximativ 200 de oameni se aflau la bordul aeronavei.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Lili Sandu se mărită! S-a răzgândit în privința căsătoriei, pentru că vrea un copil cu Silviu Tolu


FOTO: TWITTER

Close
Închide
  Close