De Ciprian Iana,

Mai mult, specializarea pe care micuțul și-a ales-o la Universitatea din Eindhoven, inginerie electrică, este una grea chiar și pentru studenții cu vârsta normală.

Însă Laurent Simons a făcut cu brio față provocărilor, uimindu-i și pe profesori cu capacitatea sa de a asimila informațiile.

”Esta ca un burete care absoabe informația”, l-au descris dascălii pe micuțul belgian care, la noua ani, va deveni inginer ”cu acte în regulă”.

După ce va primi diploma de inginer, Laurent vrea să-și continue studiile. Mai întâi să ia doctoratul pe aceeași specializare, apoi să studieze și medicina!

Asta pentru că și-a plăcea ca, în viitorul….apropiat să dezvolte organe artificiale.

Timp are berechet, așa că micuțul Laurent continuă să ”absoarbă” ultimele informații primite de la profesori la Universitatea Tehnologică din Eindhoven .

Părinții lui Laurent, Lydia și Alexander, sunt mândrii de performanțele uluitoare înregistrate de fiul lor, dar nu-l zoresc cu școala.

Cum vacanța se apropie, Laurent, în calitate de proaspăt inginer, și-a fixat și o destinație: Japonia.

Asta în timp ce Laurent a devenit adevărată ”țintă în mișcare” pentru numeroase universități de prestigiu din întreaga lume, care vor să-l atragă pe micuțul belgian în rândurile lor.

Conform HotNews.ro, Lydia Simons are propria teorie cu privire la performanțele micuțului.

Mama lui Laurent crede că inteligența sclipitoare a fiului ei se datorează consumului ridicat de pește din timpul sarcinii.

Citeşte şi:

Un nou record mondial privind cel mai mai lung zbor. Un avion a zburat din Londra în Sydney, fără escală

Topul reducerilor la anvelopele de iarnă, de Black Friday în România

Black Friday în România, atractiv pentru cetățenii din Marea Britanie, Ungaria și Statele Unite

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate