Mergi direct la conținut »
Înşelăciune cu vouchere în numele Sephora. Reacția companiei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Înşelăciune cu vouchere în numele Sephora. Reacția companiei

Înşelăciune cu vouchere în numele Sephora. Reacția companiei

Înşelăciune cu vouchere în numele Sephora, în valoare de 500 euro pentru achiziţionarea de produse cosmetice la preţ de 1 euro. Este vorba de ultima escrocherie care a luat cu asalt mediul virtual în ultimele zile

Utilizatorilor li se promit vouchere în valoare de 500 de euro, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului. Compania Sephora a reacţionat pe contul de socializare.

„Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu partici pați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.

Citește și

EXCLUSIV. Zeci de probe ADN sunt în lucru în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Tuturor persoanelor audiate le-au fost recoltate probe biologice

 

Close
Închide
  Close