Magistraţii Tribunalului Braşov au decis, miercuri dimineaţă, eliberarea condiţionată a omuluid e afaceri Ioan Neculaie, scrie mytex.ro. Magistraţii au respins contestaţia procurorilor, care au cerut ca omul de afaceri să rămână după gratii. Decizia este definitivă.

Ioan Neculaie a fost condamnat la finalul anului trecut la doi ani de închisoare (şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la care s-a adăugat un an şi şase luni pentru un alt dosar, cel deschis după ce o persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă pe platforma Roman).

Ioan Neculaie a deschis focul cu o armă de vânătoare pe fondul unei crize de nervi făcute din cauza faptului că unul dintre angajaţii lui nu a fost în stare să-i pregătească cum trebuie maşina.

Mai exact, milionarul îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut ca automobilul sau avea pană la o roată. Afaceristul a început să ţipe la angajatul său, a scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat poliţia, care a descins la faţa locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal.


CITEȘTE ȘI:

#salvatipipera | Noi măsuri în urma campaniei Libertatea: Primăria Sectorului 2 a montat garduri pentru a împiedica parcarea ilegală pe str. Gara Herăstrău

 

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile