MENIU CAUTĂ

Ioan Neculaie, eliberat condiționat. Decizia este definitivă

Distribuie

Omul de afaceri Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat, după ce a stat jumătate de an după gratii. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Braşov.

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis, miercuri dimineaţă, eliberarea condiţionată a omuluid e afaceri Ioan Neculaie, scrie mytex.ro. Magistraţii au respins contestaţia procurorilor, care au cerut ca omul de afaceri să rămână după gratii. Decizia este definitivă.

Ioan Neculaie a fost condamnat la finalul anului trecut la doi ani de închisoare (şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la care s-a adăugat un an şi şase luni pentru un alt dosar, cel deschis după ce o persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă pe platforma Roman).

Ioan Neculaie a deschis focul cu o armă de vânătoare pe fondul unei crize de nervi făcute din cauza faptului că unul dintre angajaţii lui nu a fost în stare să-i pregătească cum trebuie maşina.

Mai exact, milionarul îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut ca automobilul sau avea pană la o roată. Afaceristul a început să ţipe la angajatul său, a scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat poliţia, care a descins la faţa locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal.


CITEȘTE ȘI:

#salvatipipera | Noi măsuri în urma campaniei Libertatea: Primăria Sectorului 2 a montat garduri pentru a împiedica parcarea ilegală pe str. Gara Herăstrău

 

Citește mai multe despre ioan neculaie pe Libertatea.

Comentarii