Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO. Klaus Iohannis a depus la Clubul Colectiv o coroană de flori în memoria victimelor incendiului Galerie foto
6imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

FOTO și VIDEO. Klaus Iohannis a depus la Clubul Colectiv o coroană de flori în memoria victimelor incendiului

Președintele României a depus, marți, la Clubul Colectiv, o coroană de flori în memoria victimelor tragicului eveniment petrecut pe 30 octombrie 2015.

Două parastase au loc marți dimineață pentru victimele de la Colectiv, în apropierea locului unde a avut loc tragedia. Slujbele de pomenire vor fi oficiate de preoți de la Arhiepiscopia Bucureștilor.

Primul parastas va fi săvârșit la biserica Sfântul Nicolae – Broșteni (str. Cuza Vodă, nr. 77-79, sector 4), începând de la ora 10.00, iar al doilea parastas va fi săvârșit, începând de la orele 11.00, în Piața Bucur, în imediata apropiere a locului tragediei.

Acum trei ani, în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv, au murit 64 de tineri. 27 de oameni au decedat în incendiu, iar restul în urma rănilor și afecțiunilor medicale apărute ulterior.

Marți seara, în ziua în care se marchează trei ani de la tragedia din Colectiv, victimele tragediei din club vor fi comemorate prin „Marșul Chitarelor”, care va începe în Piața Unirii.

Sursă foto Libertatea – Dumitru Angelescu.

Citește și:

Close
Închide
  Close