Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ion Țiriac și-a cumpărat un tractor Porsche. Cât valorează vehiculul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Ion Țiriac și-a cumpărat un tractor Porsche. Cât valorează vehiculul

VIDEO | Ion Țiriac și-a cumpărat un tractor Porsche. Cât valorează vehiculul

Omul de afaceri a făcut o achiziție inedită, adăugând colecției impresionante de mașini, un tractor Porsche Diesel Super S308.

Ion Ţiriac a făcut loc printre bolizii de sute de mii de euro pe care îi deține, și unui tractor. Ce-i drept, nu este un vehicul oarecare.

Este vorba de un Tractorul Porche Diesel Super S308, restaurat acum 11 ani și considerat o adevărată comoară, autovehiculul fiind produs doar pentru o scurtă perioadă de timp

Tractorul diesel care valoreaza aproximativ 20.000 de euro a fost produs în 1958 și va fi expus în cadrul expoziției miliardarului din România.

Averea lui Ion Țiriac a crescut la 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului miliardarilor publicat în luna martie de către revista americană Forbes. Acesta apare pe locul 1.867 la nivel mondial, însă este singurul român din clasament.

Țiriac deține o parte din asigurătorul Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari din România, dar și mai mulți dealeri auto pentru mai multe mărci de prestigiu, prin Țiriac Auto. Compania vinde în reprezentanțele sale mărcile Ford, Jaguar , Land Rover, Hyundai, Mitubishi și Mercedes.

 


VIDEO/ Bucureștiul are peste 200 de străzi de pământ. În Capitală, ca la țară!


 

Close
Închide
  Close