De Mihai Niculescu,

Persoanele care au cumpărat noul iPhone 11 au raportat mai multe bug-uri – defecte ale softului care afectează funcționalitatea telefonului, respectiv, conexiunile bluetooth, wifi, dar și tastatura telefonului. Apple a recunoscut existența acestor probleme și va lansa un update prin care speră să rezolve problemele până pe 24 septembrie, relatează Business Insider.

Și alte probleme mult mai grave au fost raportate de utilizatorii cu experiență. Mai exact, noul iOS 13 ar avea probleme de securitate care i-ar permite unui atacator să treacă de funcția de blocare a ecranului și să acceseze contactele utilizatorului, potrivit CNN Business și Ars Technica.

Noul iOS 13 a venit cu mai multe funcții noi față de varianta anterioară a sistemului de operare de pe device-urile Apple. Printre acestea, în aplicația corespondentă Google Maps de pe Android, la Apple, utilizatorii au posibilitatea de a partaja timpul de sosire la destinație și traseul parcurs (ETA), o funcție a hărților Apple similară Google Street View, noi funcționalități ale asistentului virtual Siri precum și o temă întunecată a sistemului.

Sursa foto: Apple

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, vorbind despre problemele din justiție ale Laurei Codruța Kovesi: „Există prezumția de vinovăție”

Cazul Mile Cărpenișan. Strada reporterului de război este ulița care duce la groapa de gunoi!

Pe urmele lui James Bond. 7 destinații de vacanță pe unde a trecut și celebrul Agent 007

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni