Mergi direct la conținut »
Irina Postolea de la Exatlon, luată cu targa și dusă de urgență la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Irina Postolea de la Exatlon, luată cu targa și dusă de urgență la spital

Irina Postolea de la Exatlon, luată cu targa și dusă de urgență la spital

Irina Postolea a trecut prin momente de panică, în ediția Exatlon, de duminică seara. Războinica s-a prăbuși pe traseu, în timul unui joc cu Faimoșii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Războinica Irina Postolea s-a lovit pe traseu, la tiroliană. Deși a reușit să termine meciul, la finalul acestuia, s-a prăbușit sub privirile șocate ale celorlalți concurenți, care nu au știut cum să reacționeze.

Irina a căzut la pământ și nu a mai putut să respire. Aceasta a declarat că nu vede bine, iar medicii au intervenit imediat. ”Văd steluțe”, sunt singurele cuvinte pe care Irina Postolea a reușit să le mai spună.

Înainte de cel de-al treilea sezon, Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a anunțat noi reguli pentru jocul în urma căruia una dintre cele două echipa se luptă pentru a locui în vila de lux din Republica Dominicană.

Citește și

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

 

Close
Închide
  Close