MENIU CAUTĂ
, de Catalina Romeo

Își pun silicon în fese la 12 ani, își scot intestinele la 16. POVEȘTI ȘOCANTE ale fetelor care vor să fie Miss

Distribuie

În Venezuela, în Caracas, tinerele se pot înscrie de la vârsta de cinci ani la Belankazar Academy pentru a învăța să fie Miss.
Pe lângă cursurile obișnuite de catwalk, eleganță și frumusețe, copilele sunt ”modelate” cu bisturiul. Atât ele, cât și părinții lor sunt de acord, ba chiar vor cu tot dinadinsul să fie supuse unor practici dureroase, numai pentru a se asigura că sunt perfecte.
Directorul academiei a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail, că majoritatea își fac implanturi în fese de pe la 12 ani, iau hormoni ca să crească înalte, își modifică sânii să nu fie nici prea mari, nici prea mici și să aibă forma ideală și cele mai multe își operează nasul.
Și mai dramatic e felul în care își păstrează greutatea ideală. De pe la 16 ani încep, cele mai plinuțe, să facă operații periculoase și dureroase. Unele tinere dornice să devină Miss își scot o parte din intestine pentru a nu mai putea să mănânce atât de mult, se înfometează sau își cos pe limbă niște plasturi, pentru ca să aibă dureri când se hrănesc cu solide, ajungând astfel să poată doar să bea.
Deși pare tortură, mulți părinți sunt tare încântați și fac tot posibilul să își permită, din punct de vedere financiar, să își țină fetele în academie. Pe de altă parte, nici fetele nu sunt deranjate, ba din contră. Acceptă orice ”durere” cu plăcere.

Comentarii