MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 11:34

Îti dorești un job în contabilitate? Pe eJobs.ro, găsești peste 1.000 de oferte în domeniu

Distribuie

Marile companii îţi oferă ocazia de a face parte din echipa lor, fie că eşti la începutul carierei, fie că ai peste 3 ani experienţă în domeniul financiar. Contează să ai studii economice, să cunoşti programele financiar-contabile şi să îţi doreşti să înveţi continuu.

Rețeaua de sănătate Regina Maria angajează un Economist în orașul Brașov. Pentru a aplica este necesar să ai studii universitare cu profil economic și cel puțin 2 ani de experiență în cadrul unui post similar. Te vei ocupa de verificarea facturilor emise din soft-ul medical transmise în soft-ul contabil, vei ține evidența conturilor clienților, vei înregistra facturile de utilități pe centrele de cost aferente, vei urmări plățile efectuate în avans și închiderea la înregistrarea facturilor. Compania oferă un mediu de lucru confortabil și stimulativ și o echipă profesionistă și deschisă care susține învățarea continuă și care oferă oportunități de dezvoltare prin definirea planului de carieră. Aplică aici.

Timac Agro România își mărește echipa cu 1 post de Junior Economist/ Operator facturare. Candidatul ideal are studii superioare economice, cunoștințe de contabilitate primară, cunoștințe de limbă engleză, bune abilități de relaționare și comunicare. Vei fi responsabil de înregistrarea comenzilor de la client în sistemul informatic intern, transmiterea notificărilor privind întârzierile la plată către client electronic și prin poștă precum și arhivarea și centralizarea acestora. Mai multe detalii aici.

Eurolines România caută un Contabil Senior. Pentru a aplica trebuie să ai cunoștințe de fiscalitate, să fii o persoană flexibilă, dinamică și cu atitudine pozitivă, să ai capacitatea de a lucra atât în echipă dar și independent. Te vei ocupa de facturarea corectă și la timp a înregistrărilor în contabilitate a facturilor provenite de la furnizori cu cheltuielile generale, pe baza documentelor justificative, conform legislației în vigoare, vei întocmi rapoarte la solicitarea superiorului ierarhic sau a managementului, vei arhiva documentele financiar-contabile. Aplică pe eJobs.ro

RCI Expert Adviser angajează un Contabil Senior. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare economice cu experiență în domeniul contabil cuprinsă între 3 și 5 ani, cu abilități de comunicare și relaționare. În cadrul postului vei fi responsabil de înregistrarea documentelor contabile, întocmirea balanței de verificare, depunerea declarațiilor contabile și fiscale, întocmirea și depunerea situațiilor financiare semestriale și anuale, depunerea și păstrarea corespondenței cu ANAF, întocmirea și înregistrarea contractelor de muncă, întocmire decizii sși anexe la contractele individuale de muncă, întocmirea calculelor salariale, asistență ITM. Aplică aici.  

Ro-Contab Economy își mărește echipa cu 1 post de Contabil. Pentru a aplica trebuie să ai studii medii sau studii superioare de specialitate, cu experientă în domeniul contabilității, bune capacități de comunicare verbală și scrisă. Vei fi responsabil de întocmirea declarațiilor fiscale: TVA, impozit pe profit, alte taxe și impozite, întocmirea periodică a raportului contabil și prezentarea cliențului. Înscrie-ți CV-ul aici.    

Citește mai multe despre eJobs pe Libertatea.

Comentarii