Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE. Jaf armat la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei. Al doilea atac în aceeași săptămână / FOTO

UPDATE. Jaf armat la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei. Al doilea atac în aceeași săptămână / FOTO

Un bărbat a jefuit, joi, o sucursală a unei bănci de pe Şoseaua Giurgiului din Capitală şi a fugit cu o sumă de bani, fiind căutat la această oră de poliţişti, potrivit Poliţiei Capitalei.

UPDATE 26 mai, ora 10:00. Atacatorul care a jefuit o sucursală a unei bănci din Capitală a reușit să fugă cu suma de 69.000 de lei, transmite Digi 24. Acesta încă nu a fost identificat de polițiști.


În jurul orei 14.50, prin apelul 112, a fost sesizat faptul că la o unitate bancară de pe raza Sectorului 4 a intrat un bărbat care, prin ameninţare, a determinat-o pe casieriţă să-i dea banii, după care a plecat, fiind la această oră căutat de către poliţişti, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

FOTO: Vlad Chirea 

Din primele date, rezultă că bărbatul avea asupra sa o armă pe care nu a folosit-o.

Anchetatorii nu au putut stabili exact, până la momentul transmiterii ştirii, dacă este vorba de o armă reală sau nu, a precizat pentru Mediafax, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului şi audiază martori, pentru a stabili identitatea atacatorului. Prejudiciul în acest caz urmează să fie stabilit.

Potrivit unor surse judiciare, acesta al fi al doilea incident petrecut la aceeasi sucursală în ultimele zile. La începutul săptămânii, o altă angajată ar fi fost rănită în timpul unui alte tentative de jaf.

Close
Închide
  Close