MENIU CAUTĂ

Jaf de proporții la o companie publică. Hoții au furat salariile angajaților

Distribuie

Jaf de proporții la compania publică de transport din Tulcea. Sediul instituţiei a fost prădat noaptea trecută de hoți, care au furat 200.000 de lei, banii pentru salariile angajaților.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai multe persoane necunoscute au intrat în sediul Regiei de Transport în Comun din Tulcea.

Hoții au mers la seiful aflat în sediul instituției și au furat cei 200.000 de lei aflați acolo, respectiv salariile angajaților, care ar fi urmat să fie plătite la începutul săptămânii viitoare.

Sediul Regiei de Transport în Comun era păzit de doi paznici ai unei societăţi de profil, unul dintre aceştia fiind agresat de către hoţi. De asemenea, după declanşarea alarmei, a sosit un echipaj al firmei de pază, dar hoţii reuşiseră să fugă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat în sediul Regiei de Transport în Comun din Tulcea. Acestea au mers la seiful aflat în sediul regiei şi au sustras de acolo o sumă de bani.


Citește și:

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Comentarii