Mergi direct la conținut »
Divorț de 60 de miliarde de dolari! Cel mai bogat om din lume se desparte de soție, care ar putea obține jumătate din avere Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Divorț de 60 de miliarde de dolari! Cel mai bogat om din lume se desparte de soție, care ar putea obține jumătate din avere

Divorț de 60 de miliarde de dolari! Cel mai bogat om din lume se desparte de soție, care ar putea obține jumătate din avere

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la circa 136,8 miliarde de dolari (potrivit Forbes), divorțează de MacKenzie Bezos, cea care i-a fost soție timp de 25 de ani.

Jeff (54 de ani) și MacKenzie (49 de ani) au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că divorțează, potrivit businessinsider.comCuplul are împreună patru copii.

„După cum știu familia și prietenii noștri, după o lungă perioadă de iubire și un proces de separare, am decis să divorțăm și să ne continuăm viața separat, ca simpli prieteni. Considerăm că am fost incredibil de norocoși că ne-am găsit unul pe altul și deosebit de recunoscători pentru fiecare dintre anii în care am fost căsătoriți.

Dacă am fi știut că ne vom separa după 25 de ani, am fi procedat la fel. Am avut o viață minunată împreună”, au scris cei doi în mesajul trimis.

Cât ar putea obține Mackenzie în urma divorțului

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume și îl surclasează în clasamentul celor mai mari averi pe Bill Gates, care are „doar” 94,7 miliarde de dolari.

Bezos este fondatorul și directorul general al Amazon, cel mai mare retailer online din lume, care recent a devenit cea mai valoroasă companie din lume. Pe lângă Amazon, Bezos mai deține și compania Blue Origin, care este angrenată în cursa pentru cucerirea spațiului cosmic cu SpaceX, companie deținută de Elon Musk.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

Mackenzie Bezos este romancieră și fondatoarea organizației anti-hărțuire Bystander Revolution, în cadrul căreia deține funcția de director executiv.

Jeff și Mackenzie s-au cunoscut în anul 1992, pe când ambii lucrau în cadrul companiei D. E. Shaw. Un an mai târziu, s-au căsătorit.

Divorțul lui Jeff Bezos ar putea fi cel mai scump din istorie, ținând cont de averea fondatorului Amazon, care se ridică la 136,8 miliarde de dolari. Nu este clar în acest moment cu ce se va alege Mackenzie în urma separării de cel mai bogat om din lume, însă, având în vedere faptul că Amazon a fost fondată în 1995, la un an de la căsătorie, soția lui Bezos ar putea pretinde jumătate din avere, adică ar putea primi circa 66 de miliarde de dolari, scrie cnbc.com.

Fotografii: EPA


VIDEO: Familia care de 45 de ani își caută copilul pierdut. „Mi-am cântărit merele. Când m-am întors, nu mai era”, își amintește mama lui Țiți

Close
Închide
  Close