Mergi direct la conținut »
Jumătate din angajații unui centru de îngrijire al copiilor cu dizabilități reținuți, la Ploiești. 11 persoane acuzate de abuzarea minorilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jumătate din angajații unui centru de îngrijire al copiilor cu dizabilități reținuți, la Ploiești. 11 persoane acuzate de abuzarea minorilor

Jumătate din angajații unui centru de îngrijire al copiilor cu dizabilități reținuți, la Ploiești. 11 persoane acuzate de abuzarea minorilor

Aproape jumătate din angajații unui centru de îngrijire al copiilor cu dizabilități au fost reținuți, în Ploiești. 11 persoane de la Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități “Sfântul Andrei” au fost reținute, iar procurorii fac cercetări pentru mai multe infracțiuni de abuz contra minorilor. Șapte femei și patru bărbați au ajuns în arest, iar alte 15 sunt audiate la Poliție.

De Mihai Niculescu,

Persoanele reținute de la Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități “Sfântul Andrei” din Ploiești sunt acuzate de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului, relatează ziarulincomod.ro.

Potrivit IPJ Prahova, în cursul anului curent, persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, arată IPJ Prahova, conform sursei citate.

Presa locală a atras în mai multe rânduri atenția opiniei publice asupra neregulilor din centrul de îngrijire.

Sursa foto: ziarulincomod.ro


Citește și: Confesiunea cutremurătoare a lui Cristi Danileț. Judecătorul a rupt tăcerea, la 3 ani de la incendiul Colectiv: „Nu voi rosti numele acelui băiat”


 

Close
Închide
  Close