Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Jurnalistul brazilian Ricardo Boechat a murit. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit peste un camion și a luat foc / VIDEO

Jurnalistul brazilian Ricardo Boechat a murit. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit peste un camion și a luat foc / VIDEO

Ricardo Boechat, unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Brazilia, a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit peste un camion. Impactul a fost atât de puternic încât aparatul de zbor a luat foc. Accidentul a avut loc pe o autostradădin Sao Paolo.

Elicopterul s-a prăbușit peste un camion aflat pe autostradă și a fost cuprins de flăcări. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost rănit. Printre persoanele decedate se numără și Ricardo Boechat, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Brazilia.

Şoferul camionului a fost salvat de medicii sosiţi la faţa locului, relatează BBC.

Ricardo Boechat avea 66 de ani. El a câştigat de trei ori premiul pentru cel mai bun jurnalist al anului în Brazilia şi a moderat în repetate rânduri dezbaterile electorale la posturile de televiziune la care a lucrat.

Cu doar două ore înainte de producerea accidentului aviatic, Ricardo Boechat vorbise la un post de radio despre tragediile care au îndoliat Brazilia în 2019. Jurnalistul a amintit despre barajul care s-a rupt și a provocat moartea a 325 de oameni și despre incendiul de la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo, în care 10 copii au murit.

sursă foto: EPA


Citește și: 

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close