Mergi direct la conținut »
Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă

Kim Kardashian, care militează pentru eliberarea unei bunici condamnate la închisoare pe viață, a avut o întâlnire cu Donald Trump la Casa Albă despre refroma justiției penale din SUA.

Cu o vestimentație neagră, Kardashian a ajuns la Casa Albă miercuri, după amiază.

”Am avut o super-întâlnire cu Kim Kardashian astăzi, am discutat despre reforma carcerală şi despre condamnări”, a scris pe Twitter Donald Trump, care a ilustrat acel mesaj cu o fotografie ce îl prezintă, zâmbitor, alături de vedeta TV, în Biroul Oval de la Casa Albă.

Presa de peste ocean susține că vedeta a discutat și cu Jared Kushner, ginerele și consilierul lui Trump, care coordonează eforturile administrației republicane de la Casa Albă în vederea realizării unei reforme a justiției penale din SUA.

Kim Kardashian a cerut eliberarea lui Alice Marie Johnson, o bunică în vârstă de 62 de ani, care a fost închisă în urmă cu 20 de ani pentru o infracțiune lipsită de violență, asociată consumului de droguri.


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Marin încă are trac dacă vorbește în public. „În ziua în care nu voi mai avea emoții, nu voi mai reuși să trasmit emoție”


 

Close
Închide
  Close