MENIU CAUTĂ

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă

Distribuie

Kim Kardashian, care militează pentru eliberarea unei bunici condamnate la închisoare pe viață, a avut o întâlnire cu Donald Trump la Casa Albă despre refroma justiției penale din SUA.

Cu o vestimentație neagră, Kardashian a ajuns la Casa Albă miercuri, după amiază.

”Am avut o super-întâlnire cu Kim Kardashian astăzi, am discutat despre reforma carcerală şi despre condamnări”, a scris pe Twitter Donald Trump, care a ilustrat acel mesaj cu o fotografie ce îl prezintă, zâmbitor, alături de vedeta TV, în Biroul Oval de la Casa Albă.

Presa de peste ocean susține că vedeta a discutat și cu Jared Kushner, ginerele și consilierul lui Trump, care coordonează eforturile administrației republicane de la Casa Albă în vederea realizării unei reforme a justiției penale din SUA.

Kim Kardashian a cerut eliberarea lui Alice Marie Johnson, o bunică în vârstă de 62 de ani, care a fost închisă în urmă cu 20 de ani pentru o infracțiune lipsită de violență, asociată consumului de droguri.


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Marin încă are trac dacă vorbește în public. „În ziua în care nu voi mai avea emoții, nu voi mai reuși să trasmit emoție”


 

Citește mai multe despre Kim Kardashian și casa alba pe Libertatea.

Comentarii