Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis se întâlneşte cu premierul britanic Theresa May, la Londra. Președintele participă și la o recepție organizată pentru aniversarea Prințului Charles
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis se întâlneşte cu premierul britanic Theresa May, la Londra. Președintele participă și la o recepție organizată pentru aniversarea Prințului Charles

Klaus Iohannis se întâlneşte cu premierul britanic Theresa May, la Londra. Președintele participă și la o recepție organizată pentru aniversarea Prințului Charles

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, pe 14 noiembrie, cu prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Theresa May, la invitaţia premierului britanic, au declarat surse oficiale pentru Agerpres. Întâlnirea va avea loc la sediul Guvernului britanic, la Londra.

De Valentina Postelnicu,

Tot atunci, preşedintele României, Klaus Iohannis va participa, la Palatul Buckingham, la recepţia prilejuită de împlinirea vârstei de 70 de ani de către Prinţul Charles, în urma invitaţiei primite din partea reginei Elisabeta a II-a.

Prinţul Charles s-a aflat în vizită oficială în România în perioada 29-31 martie, a fost de multe ori în ţara noastră, având aici mai multe proprietăți.

Prințul Charles a vizitat România în cadrul unui turneu regional, cu țara noastră fiind familiarizat și grație proprietăților pe care le deține, cu precădere, în Transilvania.

Între proprietăţile sale se află Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş.

Cea mai cunoscută proprietate este casa din Viscri, pentru că Prinţul Charles a ajutat comunitatea din acestă localitate să se dezvolte în special pe zona agroturismului.

Astfel, prin fundaţia sa s-a făcut publicitate satului, iar turişti din toată Europa au venit să vadă locul unde Charles şi-a cumpărat casă. Astfel, turiştii vin și se plimbă prin sat bătând din poartă în poartă pentru a întreba localnicii ce au gătit în ziua respectivă. Acolo unde le sună bine felul de mâncare, se tocmesc la preţ, apoi vin să mănânce împreună cu familia respectivă când este gata masa.


Citeşte şi:

Țara în care sărăcia le împinge pe mame să-și alunge copiii de acasă. „Nu mai pot să-i mai cresc, nu mai am cu ce”

Close
Închide
  Close