De Adrian Ilie,

„Nu ştiu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita şi eu cu foarte mare interes şi atenţie la televizor”, a spus Radu Moldovan, citat de Agerpres.

Întrebat dacă un astfel de anunţ poate fi făcut fără consultarea liderilor din teritoriu, Radu Moldovan a replicat că răspunsul îl poate da doar Liviu Dragnea. „Asta aţi putea să îl întrebaţi pe domnul Dragnea, nu pe mine, pentru că nu sunt purtătorul de cuvânt nici al PSD, nici al domnului Dragnea”, a afirmat liderul PSD Bistriţa-Năsăud.

Moldovan a spus că este prematur să se pronunţe dacă ar fi de acord sau nu cu o candidatură a lui Liviu Dragnea din partea social-democraţilor. Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a precizat că, atunci când Victor Ponta a candidat la prezidenţiale, a ştiut despre acest lucru înainte să fie făcut anunţul oficial şi chiar l-a sfătuit pe fostul lider social-democrat să nu accepte, considerând că este „un lucru neindicat”.

Anunţ imediat după europarlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că decizia privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an va fi anunţată duminică seara, după ce se vor afla rezultatele scrutinului pentru Parlamentul European. „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a spus Liviu Dragnea.

„Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”, a spus Dragnea

Citeşte întreaga ştire: Liviu Dragnea anunţă în seara alegerilor europarlamentare dacă va candida la prezidenţiale

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat