Libertatea.ro te invită la chat, pe toată perioada concursului! Discută cu redactorul Magda Duru despre şansele Elenei Gheorghe la Eurovision şi despre prestaţia reprezentantei noastre!

0-146575-elena.jpg

Aceasta a fost semifinala Eurovision, prezentata live pe www.libertatea.ro. Vă mulţumesc pentru participare!

23: 55      ROMÂNIA S-A CALIFICAT ÎN FINALĂ! FELICITĂRI ELENA!!!

23: 50      Momentul mult aşteptat a sosit! Țările care merg în finală sunt : Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia – Herţegovina, ROMÂNIA, Armenia şi Islanda.

23:43      Şi pentru că Eurovision 2009 are loc în Rusia, nu putea să lipsescă muzica din această ţară.  Astfel, telespectatorii şi publicului din sală au avut plăcerea să le urmărească pe scenă şi trupa T.A.T.U.

23: 30      Prima semifinală a Eurovison s-a încheiat. Primii 18 semifinalişti au urcat pe scenă încercând să convingă oamenii din întreaga lume să-i voteze pentru a merge în finală.  A început televotingul! Doar 10 dintre cei 18 participanţi vor ajunge în finală.  Nouă concurenţi vor fi aleşi de public, iar al 10-lea va fi decis de un juriu de specialitate. Ordinea în care piesele se vor califica nu va fi anunţată, pentru a nu influenţa votul din finală.  Emoţiile abia acum încep şi pentru Elena Gheorghe, reprezentanta ţării noastre. Din păcate nu putem vota din România pentru a o susţine, dar românii care se află în străinătate pot să-i ofere votul lor.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

23:25      Cei care încheie prima semifinală Eurovision sunt componenţii trupei Regina din Bosnia – Herţegovina cu melodia  Bistra Voda.

23: 10      Penultima în semifinală a intrat reprezentanta Maltei, Chiara care  a interpretat   melodia What If We. Acesteia nu i se poate reproşa de asemenea nimic, deoarece s-a prezentat foarte bine pe scenă. Vocea plăcută şi puternică a Chiarei a fost foarte apreciată de publicul rus.0-146591-16.jpg

23:06       Portugalia intră în concurs cu melodia numărul 16, Todas As Ruas Do Amor, interpretată de  Flor-de-lis.

23:03      Următorii după Elena sunt reprezentanţii Finlandei, Waldo’s People cu melodia  Lose Control.

23:03      Prestaţia Elenei a fost impecabilă. Reprezentanta României a „comunicat” cu camerele de filmat şi a dansat pe tot parcursul melodiei, iar acest lucru nu i-a afectat deloc interpretarea. FELICITĂRI ELENA!!!

0-146588-elena.jpg

23:00       A VENIT RÂNDUL ROMÂNIEI! ELENA GHEORGHE, CU „THE BALKAN GIRLS!” SUCCES, ELENA!!!

22: 55      Macedonia este ţara cu numărul 13 în semifinală. Ea este reprezentantă de formaţia Next Time, cu melodia Neshto Shto Ke Ostane
 
22: 51      A urcat pe scenă în aplauzele publiculul,  Yohanna, reprezentanta Islandei care a interpretat melodia Is It True?.  Piesa Yohannei a fost cel mai bine primită de public până în acest moment.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

22: 47      Bulgaria întră în semifinală cu numărul 11. Krassimir Avramov  încearcă în această seară să ajungă în finală cu melodia Illusin.

0-146595-11.jpg

22:44      Cu numărul zece în această seară au urcat pe scenă reprezentanţii Israelului, Noa & Mira Awad, care au interpretat melodia There Must Be Another Way.

22:42      Pentru Rib: :)) Nu cred că ai şanse

22:40      A urcat pe scenă Hadise, reprezentanta Turciei care deja a cucerit publicul cu melodia Düm Tek Tek. Hadise pare a fi favorită, melodia ei a fost foarte bine primită. Emoţiile cresc! Mai sunt decât patru ţări înainte ca Elena, reprezentanta României să urce pe scenă.

22:35      Este rândul reprezentanţilor Elveţiei să impresioneze publicul din sală şi să-i convingă pe cei care-i urmăresc să-i voteze.  Lovebugs este o formaţie de succes la ei în ţară şi vor să devină cunoscuţi şi peste hotare. Ei înterpretează în această seară melodia The Highest Heights.

22:30      Andorra este ţara care intră a şaptea în concurs, fiind reprezentată de  Susanne Georgi cu melodia La Teva Decisió (Get A Life).

22:25      Cele două tinere talentate din Armenia au fost bine primite de publicul din sală. Inga & Anush au interpretat melodia Jan Jan.

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

0-146589-gemene.jpg

22:20     Malena Ernman din Suedia a interpretat melodia La Voix. Piesa lentă a suedezei nu a impresionat publicul din sală. Rămâne însă de văzut dacă Malena Ernman îşi va reprezenta ţara şi în finala Eurovision.

22:16     Numărul patru în concurs a intrat reprezentantul Belarusului, Petr Elfimov cu melodia Eyes That Never Lie.

22:13     Belgia este reprezentată în acest an de trupa Copycat, cu melodia cu Copycat. Toţi participanţii semifinalei vor să aungă, evident în  finală, însă nu toate piesele vor avea acest „noroc”.
0-146587-c.jpg


22:10     Pentru Jiji:  Semifinala Eurovision poţi să o vezi online aici, pe site-ul Eurovision.

22:08     Pe scenă sunt în acest moment reprezentanţii Cehiei. Trupa Gipsy.cz interpretează melodia Aven Romale, o piesă modestă, care nu se ştie dacă va trece în finală.0-146586-1.jpg

22:05    A început prima semifinală a Eurovision. Cea care a spart gheaţa este Andrea Demirovic, din Muntenegru cu melodia „Just Get Out of My Life” (Dispari din viaţa mea).

22:00    Pentru Maria- Elena: Piesa pe care o va interpreta reprezentata României se numeşte „The Balkan Girls”, iar Elena va intra a 14-a în semifinala Eurovision. 

 21:58     Show-ul care începe în câteva minute are loc în sala Olympiski din Moscova şi va fi prezentat de Natalia Vodyanova şi Andrei Malakhov. Baftă Elena!

21:52      Pentru Dany: Semifinala poate fi urmărită live pe Internet pe site-ul Eurovision şi pe site-ul TVR. Cât priveşte votul, din păcate, dacă nu eşti într-una dintre ţările enumerate, nu poţi vota pentru România.

21:41      Pentru Cristy: Ca să intre în finala de pe 16 mai, Elena Gheorghe trebuie să se claseze între primii 10 concurenţi, din cei 18 participanţi la această primă semifinală. Nouă concurenţi vor fi aleşi de public, prin televoting, iar al 10-lea va fi decis de un juriu de specialitate. Ordinea acestora nu va fi însă anunţată, pentru a nu influenţa votul din finală. Aşadar, nu vom şti, de exemplu, în caz de calificare, dacă Elena s-a clasat prima sau a 10-a.

21:37      Tot Dan Manoliu considera, înainte de plecarea spre Rusia, că această semifinală e cea mai grea la care a participat România. Şi asta pentru că „nu au drept de vot ţările de la care primeam voturi, de obicei: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”

21:35      Şeful delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu, a descris-o pe Elena drept „cel mai încăpăţânat şi cel mai profesionist artist cu care am lucrat la Eurovision”.  Tot Manoliu a vorbit şi despre obiectivele României: „Să ne calificăm în finală şi să ocupăm un loc cât mai înalt în concurs”

21:29     Pentru Adina: Prima semifinală Eurovision, în cadrul căreia va urca pe scenă şi reprezentanta ţării noastre, va fi difuzată începând cu ora 22:00 pe TVR 1.

21:21       Cei care doresc să o voteze pe Elena o vor putea face numai dacă se află într-una dintre ţările mai sus menţionate, numărul de telefon alocat României fiind făcut public de televiziunea publică din fiecare ţară.

21:18      
Niciun părinte al Elenei nu e prezent la Moscova. Mama ei, care îşi anunţase prezenţa la festival, a renunţat în ultimul moment să-şi mai însoţească fiica, de teamă să nu-i transmită emoţiile uriaşe.

21:08       Elena a trecut prin ceva emoţii chiar la ultima repetiţie înainte de semifinalele din această seară. Operatorul de la steady-cam a căzut chiar în timpul evoluţiei artistei noastre. „Când s-a împiedicat şi a căzut chiar în faţa mea, l-am compătimit, însă am avut sânge rece şi mi-am zis show must go on„, a declarat Elena.

21:03     Pentru Bruno: La ultima conferinţă de presă înainte de Eurovision, Elena a declarat că are trei variante de rochii. „Când o să văd scena, o să decid pe ce nuanţe mergem”, a spus ea. Elena va avea alături, în această seara, o cântăreaţă pentru backing vocals şi patru dansatoare.

20:56      Nu este prima dată când Elena are tangenţe cu Eurovisionul. În 2005, Elena Gheorghe s-a clasat pe locul 4 în selecţia naţională pentru Eurovision, cu piesa „Soarele meu”.

20:50     Conform caselor de pariuri, Elena Gheorghe e considerată abia a 25-a favorită la câştigarea competiţiei, cu o cotă de 101, pe primele locuri aflându-se Norvegia, cu o cotă de 2,5, urmată de Grecia, cu 6 şi Turcia, cu 9.

20:48    Mai este ceva mai mult de o oră până la începerea semifinalei de la Moscova, iar emoţiile sunt din ce în ce mai puternice!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
FANATIK.RO
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
FANATIK.RO
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Știrileprotv.ro
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI